RX 6600'den RTX 2060s ekran kartına geçilir mi?

Hocam alayı hurafe. XTX kullanıyorum bir kere mavi ekran vermedi ve AMD Adrenalin'e programını adamlar müthiş yapmış GeForce Experience yanında halt etmiş.

Ben ondan bahsetmiyorum drop sorunu var.

R5 3600 veya 5500'ün altında bir işlemciniz varsa önce darboğazdan kaynaklı mı diye araştırın bence.

R5 3600 işlemcim zaten darboğaz yapmaz ben darboğaz yapar mı diye sordumu hatırlamıyorum.

Diğer arkadaşların dediği gibi sorun ekran kartıyla alakalı olmayabilir. Evet, AMD driverlarında en son çıkana geçince sıkıntı yaşayanlar oluyor ancak önceki driver'a dönerek bu sıkıntı çok kolay bir şekilde giderilebiliyor. 2060'a geçmek sizin için dümdüz downgrade olur. Sistemin kalanını paylaşırsanız ona göre yorum yapabiliriz.

Stabil değil Valorant'ta atıyorum çatışmaya giriyorum drop sorunu var FPS 300'den 30a düşüyor GTX1070 var bende bir de onda yok o sorun.

Hocam driverlar iyi geliştirdiler özellikle yeni ekran kartlarında mükemmele yakınlar. Far Cry 6 Ultra ayarlarda 2K da 200 FPS alıyorum soğutması şahane 65 derecenib üzerine çıkmıyor.

Drop anakart, RAM, SSD veya HDD kaynaklı da olabilir. Önce diğer unsurları test edin.

Kardeşim ben her şeyi test ettim kesin ekran kartından ve PC'den gayet iyi anliyorum sadece fikirlerinizi merak ettim.

Hocam driverlar iyi geliştirdiler özellikle yeni ekran kartlarında mükemmele yakınlar. Far Cry 6 Ultra ayarlarda 2K da 200 FPS alıyorum soğutması şahane 65 derecenib üzerine çıkmıyor.

Herkeste sana sorun ekran kartı kaynaklı değil diyor.

Kardeşim test ettim GTX1070 var ekran kartı bende 2 ekran kartım var şu an GTX1070DEyim bir sorun bile yaşamadım.

Kardeşim ben her şeyi test ettim kesin ekran kartından ve PC'den gayet iyi anliyorum sadece fikirlerinizi merak ettim.
6600,2060S'ten daha performanslı bir kart performans düşüşü yaşayacaksınız ama illa ki de geçmek isterseniz karar sizin tabii ki.

Herkeste sana sorun ekran kartı kaynaklı değil diyor.

Kardeşim test ettim GTX1070 var ekran kartı bende 2 ekran kartım var şu an GTX1070 kullanıyorum bir sorun bile yaşamadım.

Rx6600 ile 2060s arasında dağ var. 6600 3060 in birazcık alt modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…