RX 6600'den RTX 2060s ekran kartına geçilir mi?

Kıyaslama yapmıyorum sorunun kesildini söyliyorum.

Ben her şeye baktım sorun ekran kartında işlemciyle darboğaz yapma imkanı yok 4.4e o. Cledim GTX1070'de sorun yok drop sorunu.

RTX2060 ile RTX2060 Super ile arasında çok fark var RTX2060 Super 2070 gucunde.
Bu ukalalıkla devam edersen kimse yardımcı olmaz sana

Bende o farkın RX6600 ile 2060S arasında olduğunu söyleyebilirim.

Çok fark yok güzel kardeşim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben her şeye baktım sorun ekran kartında işlemciyle darboğaz yapma imkanı yok 4.4e o. Cledim GTX1070'de sorun yok drop sorunu.

RTX2060 ile RTX2060 Super ile arasında çok fark var RTX2060 Super 2070 gucunde.
Hocam ekran kartının sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi? Eğer uzun süre mining yapıldıysa ve bakımı yapılmadıysa aşırı ısındığı için FPS düşüşleri ve donmalar yaratabilir.

1yil garantisi var FurMark'ta Max 74C 33fan.

Kıyaslama yapmıyorum sorunun kesildini söyliyorum.

Yukarda dediğim gibi başka bir kasada deneme şansın varsa test et, eğer yoksa bir teknik servise götür. Sorun gerçekten ekran kartın da mı değil mi anlaşılır.

Yukarıda dediğim gibi başka bir kasada deneme şansın varsa test et, eğer yoksa bir teknik servise götür. Sorun gerçekten ekran kartın da mı değil mi anlaşılır?

Bak GTX1650 ile de kullandım bu sistemde sorun yoktu GTX1070 ile de kullandım sorun yoktu RX6600e geçtim 5.1 sürümü kurdum Spider-Man'de ara sahnelerde öyle bir drop vardiki kartı sokup camdan aşa atacaktim.

Bak GTX1650 ile de kullandım bu sistemde sorun yoktu GTX1070 ile de kullandım sorun yoktu RX6600e geçtim 5.1 sürümü kurdum Spider-Man'de ara sahnelerde öyle bir drop vardiki kartı sokup camdan aşa atacaktim.

İşlemcin nedir söylersen daha iyi olur.

@bugra7834'e o zaman geç bize neden yazıyorsun? Herkes geçme diyor geçiyorsun. Drop sorununu RAM'ler, PC'ye yüklenmiş kötü yazılım, oyun ve daha birçok şey de açıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…