RX 6600'ü besleyecek ve iyi performans verecek bir işlemci arıyorum AMD olması lazım 2000TL-2500TL civarlarında olursa iyi olur aşabilir sıkıntı yok bir de ek olarak RX 6600 bu zamanlarda uygun fiyat olarak alınır mı? Yeni nesil oyunlar için şu an sistemimde GTX 1650S var artık oyunlara yetmiyor bende yeni ekran kartı olarak uygun fiyatlı RX 6600'ü seçtim sizce mantıklı mı?
Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
3-4 yıl en düşük orta grafiklerde 60 FPS götürsün yeter benim için bahsettiğiniz işlemcide düşündüğüm işlemcilerden yaza doğru uygun olursa bu işlemciyi alırım
3-4 yıl en düşük orta grafiklerde 60 FPS götürsün yeter benim için bahsettiğiniz işlemcide düşündüğüm işlemcilerden yaza doğru uygun olursa bu işlemciyi alırım
Hocam 2022 öncesi oyunların çoğunu Ultra/High ayarlarda 60+ oynatıyor.
Bu seneki oyunları High oynatır,sonra ayar kısmaya başlarsınız.Tabi bu dediklerim FSR kapalı iken.