RX 6600'lü sistem eskisi gibi çalışmıyor

hezuce

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistemimde eskisi gibi performans alamıyorum. Mesela görev yöneticisine tıkladığımda 5-10sn sonra açılıyor Google Chrome'a tıklıyorum yine 5-10sn sonra açılıyor. 165Hz monitörüm var. Fakat 165 gibi değil de 120Hz gibi hissettiriyor. Sistem özelliklerim şöyle;
RX6600 8 GB.
16 GB DDR4 RAM.
i5 12400F.
165Hz 0.5ms monitör.
Kasmasına sebep olabileceğini düşündüğüm etkenler;
- Windows 11'e geçmem.
- Bilgisayarcının yüklediği kaçak lisansı kullanmam.
- Elektrik gittiğinde bilgisayarımın hasar görme ihtimali.
Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi akşamlar ve forumlar

Windows 11 ile alakalı diyecekler gelir şimdi. Win 11 ile alakası yok kaçak lisansı bilmem ama benzer sistemle sıkıntısız kullanıyorum.

Windows 11 ile alakalı diyecekler gelir şimdi. Windows 11 ile alakası yok kaçak lisansı bilmem ama benzer sistemle sıkıntısız kullanıyorum.

Bilemedim birazcık bende öyle düşünüyorum ama hadi hayırlısı :/

Pc yi yavaşlatan illa ki bir şeyler vardır. Görev yöneticisinden kaynak izleyicisini açıp bakabilir misiniz? Ya da direkt olarak görev yöneticisinden ram ve işlemci kullanımına bakın.

ssd diskinizde bir problem olabilir mi? Test yapmanızı öneririm.

PC'yi yavaşlatan illaki bir şeyler vardır. Görev Yöneticisi'nden kaynak izleyicisini açıp bakabilir misiniz? Ya da direkt olarak Görev Yöneticisi'nden RAM ve işlemci kullanımına bakın.

Dediğiniz gibi zaten kontrol ediyorum fakat sıra dışı bir şey yok.

ssd diskinizde bir problem olabilir mi? Test yapmanızı öneririm.
Nasıl yapacağımı da açıklarsanız çok sevinirim

Dediğiniz gibi zaten kontrol ediyorum fakat sıra dışı bir şey yok.

Nasıl yapacağımı da açıklarsanız çok sevinirim
Hdd sential programını indiriniz. Programa girdiğinizde sol taraftan takılı depolama birimleriniz sağlık değerlerine bakabilirsiniz. Konuda paylaşırsanız bizde görebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…