S syrxo Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 16 31 Temmuz 2024 #1 Valorant oynarken %30 %40 falan kullanıyor ekran kartını. internette izlediğim testlerde %85'lere kadar kullananlar gördüm. Herhangi bir kilit olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2024
Valorant oynarken %30 %40 falan kullanıyor ekran kartını. internette izlediğim testlerde %85'lere kadar kullananlar gördüm. Herhangi bir kilit olabilir mi?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 31 Temmuz 2024 #2 syrxo dedi: Valorant oynarken %30 %40 falan kullanıyor ekran kartını. internette izlediğim testlerde %85'lere kadar kullananlar gördüm. Herhangi bir kilit olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcin nedir? Valorant işlemci oyunu. Her oyunda mi böyle?
syrxo dedi: Valorant oynarken %30 %40 falan kullanıyor ekran kartını. internette izlediğim testlerde %85'lere kadar kullananlar gördüm. Herhangi bir kilit olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcin nedir? Valorant işlemci oyunu. Her oyunda mi böyle?
ZiyaKerimov Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ RTX3070 Gaming X Trio AMD Ryzen 5 5600 MSİ B550m PRO VDH Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2024 #3 syrxo dedi: Valorant oynarken %30 %40 falan kullanıyor ekran kartını. İnternette izlediğim testlerde %85'lere kadar kullananlar gördüm. Herhangi bir kilit olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam FurMark testi yap orada 100% kullanıma ulaşırsa sorun yok demektir.
syrxo dedi: Valorant oynarken %30 %40 falan kullanıyor ekran kartını. İnternette izlediğim testlerde %85'lere kadar kullananlar gördüm. Herhangi bir kilit olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam FurMark testi yap orada 100% kullanıma ulaşırsa sorun yok demektir.
S syrxo Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 16 1 Ağustos 2024 #4 İşlemcim Ryzen 5 5600X Spider-Man Miles Morales oynarken Full kullanıyorum kartı ama Valorant oynarken tamamını kullanmıyor.
İşlemcim Ryzen 5 5600X Spider-Man Miles Morales oynarken Full kullanıyorum kartı ama Valorant oynarken tamamını kullanmıyor.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 1 Ağustos 2024 #5 syrxo dedi: İşlemcim Ryzen 5 5600X Spider-Man Miles Morales oynarken Full kullanıyorum kartı ama Valorant oynarken tamamını kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun işlemci istediği için az olmasının normal olduğunu düşünüyorum. Darboğaz da olamaz bu sistemde.
syrxo dedi: İşlemcim Ryzen 5 5600X Spider-Man Miles Morales oynarken Full kullanıyorum kartı ama Valorant oynarken tamamını kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun işlemci istediği için az olmasının normal olduğunu düşünüyorum. Darboğaz da olamaz bu sistemde.