RX 6600XT oyunlarda texture bozulması

Wickedophat

Centipat
Daha fazla  
Last of Us Part 1'i indirdim ve bilgisayarıma kurdum oyun açıldı. Oyunda herhangi bir donma vesaire sorunu yaşamadan oyunu oynamaya başladım fakat oyunu birazcık yakından inceleyince bazı texture sorunları olduğunu fark ettim. Bu texture sorunlarını başka oyunlarda da görüyorum örnek; Red Dead Redemption 2, Spider-Man remastred. Bunun gibi bazı oyunlarda da bu texture sorununu yaşıyorum fakat neden kaynaklandığını bilmiyorum. Eğer bir fikri olan ve yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

RAM: Kingston Fury 8 GB 3200MHz (2X)
Ekran kartı: ASUS Dual RX 6600 XT.
Anakart: ASUS TUF Gaming B450-Plus II.
İşlemci: Ryzen 5 5500.

image (1).png

image (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Last of Us Part 1'i indirdim ve bilgisayarıma kurdum oyun açıldı. Oyunda herhangi bir donma vesaire sorunu yaşamadan oyunu oynamaya başladım fakat oyunu birazcık yakından inceleyince bazı texture sorunları olduğunu fark ettim. Bu texture sorunlarını başka oyunlarda da görüyorum örnek; Red Dead Redemption 2, Spider-Man remastred. Bunun gibi bazı oyunlarda da bu texture sorununu yaşıyorum fakat neden kaynaklandığını bilmiyorum. Eğer bir fikri olan ve yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Eki Görüntüle 1793318

Eki Görüntüle 1793319
Hocam bende de var böyle sorunlar, sürücü kaynaklı sanırım.

Eki Görüntüle 1793318

Eki Görüntüle 1793319
Misal, detroit'de todd'un saçı pikselleniyor.

Eski sürücüleri az önce indirip denedim fakat hala aynı sorunlar usta aklıma donanımsal olduğu geldikçe korkmuyorum değil :D.

Hocam bende de var böyle sorunlar, sürücü kaynaklı sanırım.

Misal, detroit'de todd'un saçı pikselleniyor.
Aynen öyle bu diğer ekran kartlarında da böyle mi oluyor yoksa sadece amd ye özel bir durum mu aşırı derecede kötü bir olay çünkü

Eski sürücüleri az önce indirip denedim fakat hala aynı sorunlar usta aklıma donanımsal olduğu geldikçe korkmuyorum değil :D.
Hocam, düzelmiyor belki ileride, yani tam bilmiyorum ama çok kişi yaşıyor AMD tarafında bu sorunu.

Aynen öyle bu diğer ekran kartlarında da böyle mi oluyor yoksa sadece amd ye özel bir durum mu aşırı derecede kötü bir olay çünkü
Hocam, galiba AMD'de var bu tarz sıkıntılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı