RX 6600XT sistemde Apex Legends anlık geçici donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

ALIENIGHT

Hectopat
RAM
Kingstone Fury 3600MHz 2x8
Ekran kartı
XFX Swft RX6600XT
Anakart
ASUS B550M-K
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Apex Legends oynarken 1 veya 2 saniyelik anlık donmalar oluyor görüntü son harekette 1-2 saniye takılı kalıyor bazen 3-4 saniye bile yapıyor.
Oyunda hareketli çatışma sahnelerinde değil herhangi bir sahnede bile takılıyor.
Oyunu çok kez sildim yükledim PC'yi formatladım ama nafile, yine de yapıyor. Başına gelen ya da çözümünü bilen yardım edebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızın sıcaklık değerlerini atabilir misiniz? Bu sistemde yapmaması lazım. Ya da direk kasanın içini temizleyin. Macun değişimi yapın. Eğer sorun ısıdan kaynaklıysa dediğim çözümler etkilidir.

Yani bence de Drop yedirecek bir sistem kesinlikle değil. İşlemcinin ısınmasıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum ben de. Stok soğutucu kullanıyorsan eğer en kötüsü Kule tipi bir soğutucuya geçmeni ve ortalama veya üstü ısı iletkenliği olan bir termal macun kullanmanı öneririm. Oyundaki GPU ve CPU kullanımı ile sıcaklık bilgilerini paylaşır mısın?

CPU da sıvı soğutma var 240mm.
CPU Max 55. ortalama 50-55 arası
GPU Max 78. ortalama 72-78 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…