A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Bugün CS:GO güncelleme aldı sonrasında oyunda 10 saniyede bir oyun donuyor. Son driver de sorunu çözmedi maalesef. Ne önerirsiniz?
Bugün CS:GO güncelleme aldı sonrasında oyunda 10 saniyede bir oyun donuyor. Son driver de sorunu çözmedi maalesef. Ne önerirsiniz?
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.499 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #2 Anti lag falan kapalı mı? Radeon ayarları nasıl?
A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 Brightroar dedi: Anti lag falan kapalı mı? Radeon ayarları nasıl? Genişletmek için tıkla... Radeon müdahale etmedim. Anti lag derken? Birde daha çok italya bölümünde takılmalar var. Ancak bugün csgo güncelleme gelmeden önce italyada olsun diğer bölümler olsun takılmalar yoktu.
Brightroar dedi: Anti lag falan kapalı mı? Radeon ayarları nasıl? Genişletmek için tıkla... Radeon müdahale etmedim. Anti lag derken? Birde daha çok italya bölümünde takılmalar var. Ancak bugün csgo güncelleme gelmeden önce italyada olsun diğer bölümler olsun takılmalar yoktu.
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.499 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 Anti lag kapatın. VAC ban riski yaratıyor ve takılma yapıyor.
A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 Brightroar dedi: Anti lag kapatın. VAC ban riski yaratıyor ve takılma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme sonrası fark ettim ki MSAA x4 olarak ayarlanmış. MSAA x8 yaptıktan sonra sorun çözüldü. İlgi için tşk ederim.
Brightroar dedi: Anti lag kapatın. VAC ban riski yaratıyor ve takılma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme sonrası fark ettim ki MSAA x4 olarak ayarlanmış. MSAA x8 yaptıktan sonra sorun çözüldü. İlgi için tşk ederim.
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.499 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #6 Arseyus dedi: Güncelleme sonrası fark ettim ki MSAA x4 olarak ayarlanmış. MSAA x8 yaptıktan sonra sorun çözüldü. İlgi için tşk ederim. Genişletmek için tıkla... Sevindim fakat anti lag kapatın yine de. VAC yemenizi istemem.
Arseyus dedi: Güncelleme sonrası fark ettim ki MSAA x4 olarak ayarlanmış. MSAA x8 yaptıktan sonra sorun çözüldü. İlgi için tşk ederim. Genişletmek için tıkla... Sevindim fakat anti lag kapatın yine de. VAC yemenizi istemem.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 17 Kasım 2023 #7 Brightroar dedi: Sevindim fakat anti lag kapatın yine de. VAC yemenizi istemem. Genişletmek için tıkla... Ban yediren Anti lag degil, Anti Lag+ ve bu ozellik sadece 7000 serisi kartlarda var, ek olarak surucu guncellemesi ile kaldirilmisti en son.
Brightroar dedi: Sevindim fakat anti lag kapatın yine de. VAC yemenizi istemem. Genişletmek için tıkla... Ban yediren Anti lag degil, Anti Lag+ ve bu ozellik sadece 7000 serisi kartlarda var, ek olarak surucu guncellemesi ile kaldirilmisti en son.