RX 6600XT sistemde sinyal gelmiyor

kadir öztekin07

Hectopat
RX 6600XTLI bir sistem topladık MSI MAG B550M Mortar R7 5700X monitöre taktığımızda görüntü gelmiyor. Neden olabilir? PSU kablolarını yanlış takmış olabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ile alakalı olabilir Q-flash ile güncelleme yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım BIOS güncellemeyi ama sizce BIOS güncel değilken de ekran kartını takınca ilk başta birkaç saniyeliğine fanın dönüp durması gerekmiyor mu?

Anladım BIOS güncellemeyi ama sizce BIOS güncel değilken de ekran kartını takınca ilk başta birkaç saniyeliğine fanın dönüp durması gerekmiyor mu?
İşlemci çalışmadığı için komutları veren bir birim yok, sebebi bu.

R9 5900X sistem de denedik onda da çalışmamış ekran kartı yuvaları.
Dediğim gibi, BIOS güncellemeden görüntü gelmez. Zaten görüntünün geleceğine eminseniz anakartı direkt değişime gönderin.

MSI'ın sitesinde 5700X takabilmek için gereken BIOS sürümü B2 olarak gözüküyor, 5900X'de B2. Yani anakart daha düşük bir versiyon ile geldiyse çalışmaması çok normal.

Dediğim gibi, BIOS güncellemeden görüntü gelmez. Zaten görüntünün geleceğine eminseniz anakartı direkt değişime gönderin.

MSI'ın sitesinde 5700X takabilmek için gereken BIOS sürümü B0 olarak gözüküyor, 5900X bilemiyorum. Yani anakart daha düşük bir versiyon ile geldiyse çalışmaması çok normal.

Şimdi BIOS'u güncelleyip deneyeceğiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı