RX 6600XT sisteme işlemci tavsiyesi

R5 3600 iyi seçim fakat size tavsiyem R5 5600 almanız

Hocam R5 5500 hakkında da pek çok olumsuz yorum vardı diye hatırlıyorum tam hatırlamıyorum başka bir işlemci de olabilir.

3600'ün 6600 XT'ye darboğaz yapma olasılığı çok düşük, muhtemelen başka bir sebebi vardır.
Hocam R5 5500 hakkında da pek çok olumsuz yorum vardı diye hatırlıyorum tam hatırlamıyorum başka bir işlemci de olabilir.
Yorumlara bakmamak lazım, PCI-E 4.0 haricinde ben eksik bir taraf göremiyorum. Eleştiri yapan arkadaşlar F/P nedir bilmiyor.

O darboğaz sorununu ben mi göremedim? Örneğin ortada bir darboğaz sorunu bulunsaydı ekran kartı yüzdesi önemli derecede düşer bu da min ve %1 low FPS değerlerine yansırdı. Ekran kartı beslemesinin %99 yerine %97-98 olması bir sorun değil

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%71 %80 %88 gördüm ve çıktım. Öyle diyorsanız öyle olsun.

%71 %80 %88 gördüm ve çıktım. Öyle diyorsanız öyle olsun.

Bu darboğaz değildir. Mesela şu anda Ryzen 1700X taksam işlemci kullanımım %30'larda gezer 8/16 olduğundan lakin tekli çekirdek gücü yetersiz olduğundan ötürü ekran kartı kullanımı %70'lere düşer. Bu darboğazdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…