Çözüldü RX 6600XT ve R5 3500X sistemde Smart Access Memory açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekran kartı
RX 6600 XT
Anakart
B450M S2H
İşlemci
R5 3500X
R5 3500X işlemci ve RX 6600 XT bir ekran karta sahibim ama ayarlara girdiğimde SAM (Smart Access Memory) özelliğini açamıyorum. BIOS'u güncelledim ama işe yaramadı. Ayrıca Radeon Boost özelliğini de etkinleştiremiyorum. Var mıdır çözümünü bilen? Şimdiden teşekkürler.

@kino

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
R5 3500X işlemci ve RX 6600 XT bir ekran karta sahibim ama ayarlara girdiğimde SAM (Smart Access Memory) özelliğini açamıyorum. BIOS'u güncelledim ama işe yaramadı. Ayrıca Radeon Boost özelliğini de etkinleştiremiyorum. Var mıdır çözümünü bilen? Şimdiden teşekkürler.

@kino
BIOS'dan Re-Size bar açman lazım açmadıysan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Teşekkürler hocam sorunu çözdüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkçe halini arayanlar için bu video var.

Benimki de aynı şekilde, şu an açabiliyorum ayarı.

Evet o videoyu biliyorum ama senin anakart modelin Gigabyte olduğu için farklı bir video attım.
Ekran kartı olarak da RX 550 2GB var. BIOS üzerinden ayarı açıyorum ama AMD software'de Smart Accsess Memory kapalı görünüyor. Acaba ekran kartı mı uyumsuz ? İşlemcim Ryzen 5 5600x
Evet uyumsuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı