İnternetten de baktım düzgün bir şekilde anlatan bulamadım. AMD ekran kartı ayarlarını en fazla FPS alacağım şekilde nasıl yaparım? Şimdiden teşekkürler.
İnternetten de baktım düzgün bir şekilde anlatan bulamadım. AMD ekran kartı ayarlarını en fazla FPS alacağım şekilde nasıl yaparım? Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartına yapılan OC çok da bir fark yaratmıyor. Özellikle AMD'nin WattMan hataları ile karşılaşma ihtimalini de arttırmış oluyorsunuz bunu yaparak. @437795 hocamın yaptığı ayarları yapabilirsiniz. Fakat tessellation ayarınıda uygulama ayarlarını kullan yapmanızı tavsiye ederim. Recep Baltaş bizzat kendisi söylüyor bunu. Ayarları oyunların kendine göre yapılandırması daha sağlıklı olur.
Hocam o sürüm için herkes Radeon Software akıcılaşmış, hızlanmış diyor. Bu arada ekran sekmesi oyun kısmına taşınmış haberiniz olsun. İndirmenizde fayda var.
Hocam o sürüm için herkes Radeon Software akıcılaşmış, hızlanmış diyor. Bu arada ekran sekmesi oyun kısmına taşınmış haberiniz olsun. İndirmenizde fayda var.