RX 6650 XT Ekran kartı 100 derece oluyor

bugra.xyz

Centipat

Ekran görüntüsü 2024-07-09 210507.png

Gelişmiş kontrol kapalıyken böyle 30'a çekiyor, açıkken 0 RPM'e çekiyor sürekli oluyor. Bazen oyunlara giriyorum görmüyorum sıcaklık 100 derecelere çıkıyor. Bu ekrana giriyorum 0 RPM yazıyor çok korkuyorum üzülüyorum yazık ekran kartına içim param parça oluyor.
Ekran kartı: RX 6650 XT
Not: DDU ile ekran kartı sürücümü kaldırıp bir eskisini kurdum. Eskisinde de yenisinde de yapıyor.

Eki Görüntüle 2247233

Gelişmiş kontrol kapalıyken böyle 30'a çekiyor, açıkken 0 RPM'e çekiyor sürekli oluyor. Bazen oyunlara giriyorum görmüyorum sıcaklık 100 derecelere çıkıyor. Bu ekrana giriyorum 0 RPM yazıyor çok korkuyorum üzülüyorum yazık ekran kartına içim param parça oluyor.
Not: DDU ile ekran kartı sürücümü kaldırıp bir eskisini kurdum. Eskisinde de yenisinde de yapıyor.

Resme basınca böyle bir sayfa açılıyor :d

Eki Görüntüle 2247233

İçine baktın mı?

İlk defa böyle bir olay duydum gerçekten. Driverı kaldırıp kurduğun halde böyleyse bir de format atmayı dene o da olmadı AMD'ye ticket at. AMD dert gerçekten ya ama başıma bir şey gelmedi daha AMD kullandığım süre boyunca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı