RX 6650 XT fan hızı sabit

crowl355

Centipat
Daha fazla  
6650 XT ekran kartı var. Oyuna girince belli bir dereceden sonra fan devreye giriyor normal olarak ama derece ne kadar artsa bile fan hızı sürekli sabit kalıyor. 50 derecede hızı nasılsa 85 dereceyi görünce de aynı. Çözümü nedir acaba bilen var mı? Manuel ayarlayınca yükseliyor ama otomatikte olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
6650 XT ekran kartı var. Oyuna girince belli bir dereceden sonra fan devreye giriyor normal olarak ama derece ne kadar artsa bile fan hızı sürekli sabit kalıyor. 50 derecede hızı nasılsa 85 dereceyi görünce de aynı. Çözümü nedir acaba bilen var mı? Manuel ayarlayınca yükseliyor ama otomatikte olmasını istiyorum.
MSI Afterburner'da ayarı olabilir. Ayrıca tam olarak marka model alabilir miyim?

Ekran kartı PNY falan mı?

Ekran kartı PNY falan mı?

PNY alınmaz demiyorum bildiğim kadarıyla PNY sessizlik için fan devrini düşürüyor.

XFX AMD Radeon RX 6650XT Core 8 GB GDDR6 128bıt DX12 speedster SWFT 210.
MSI ile ayarlanıyor fakat ben otomatikte yapmasını istiyorum.

Otomatikte bu zamana kadar ayarlanmamış işte hocam şimdi karta vahiy mi inecek?

AMD programı üzerinden zaten otomatikte ama fan sabit hızda dönüyor.

Siz kendiniz değiştirmeden nasıl değişsin bu zamana kadar değişmeyen şey onu soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı