RX 6650 XT GTA 6 kaldırır mı?

rubin2727

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 6 çıktığında para biriktirip almayı düşünüyorum. RX 6650 XT R5 5600 kaldırırı mı?

Kesin bir şey söylemek zor daha oyunun çıkmasına var. Ama tahmin olarak kaldıracağını düşünüyorum.

Çıktığında değerlendirmek daha doğru olur. Buradan kaldırıyor desem ne olur ki ? Kafamıza göre değerlendirme olur sadece. Grafik kalitesini optimizasyonu bilmiyoruz.

GTA 6'da mı 60 FPS alıyorsun?

Arkadaşlar GTA 6 çıktığında para biriktirip almayı düşünüyorum. RX 6650 XT R5 5600 kaldırırı mı?

Şu an ne desek yalan olur GTA 6 kendisi soylemeden bilemeyiz ama 16 GB RAM yetmeyeceği belli.

Kaldırır diye düşünüyorum, tüm 40 serisinin çalıştıracağını düşünüyorum ve ekran kartınız 4050'den daha güçlü, 4060'tan çok az geride.

GTA 6 çıkmasına daha çok var ama kaldırır diye düşünüyorum, o kart da kaldırmıyorsa oyuncuların yarısı oynayamaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…