O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 870 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 ASUS RX 6650 XT ekran kartım var alalı 1 ay oldu ama PSU'dan gelen güç kablosunun çentikleri birbirine geçmedi. Bir sorun teşvik eder mi?
ASUS RX 6650 XT ekran kartım var alalı 1 ay oldu ama PSU'dan gelen güç kablosunun çentikleri birbirine geçmedi. Bir sorun teşvik eder mi?
Çözüm Wrexyz 3 Ağustos 2023 OKODENRO dedi: ASUS RX 6650 XT ekran kartım var alalı 1 ay oldu ama PSU'dan gelen güç kablosunun çentikleri birbirine geçmedi. Bir sorun teşvik eder mi? Genişletmek için tıkla... 6+2 pin taktığınıza emin misiniz? Oturması gerekir. İyice bastırın. Düşükte olsa yanma durumu olabilir.
OKODENRO dedi: ASUS RX 6650 XT ekran kartım var alalı 1 ay oldu ama PSU'dan gelen güç kablosunun çentikleri birbirine geçmedi. Bir sorun teşvik eder mi? Genişletmek için tıkla... 6+2 pin taktığınıza emin misiniz? Oturması gerekir. İyice bastırın. Düşükte olsa yanma durumu olabilir.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 3 Ağustos 2023 #2 OKODENRO dedi: Bir sorun teşvik eder mi? Genişletmek için tıkla... Düzensiz güç akışına sebep olabilir, ekran kartının yeterli gücü almasını engelleyebilir. Artı 1 Eksi
OKODENRO dedi: Bir sorun teşvik eder mi? Genişletmek için tıkla... Düzensiz güç akışına sebep olabilir, ekran kartının yeterli gücü almasını engelleyebilir.
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 3 Ağustos 2023 #3 OKODENRO dedi: ASUS RX 6650 XT ekran kartım var alalı 1 ay oldu ama PSU'dan gelen güç kablosunun çentikleri birbirine geçmedi. Bir sorun teşvik eder mi? Genişletmek için tıkla... 6+2 pin taktığınıza emin misiniz? Oturması gerekir. İyice bastırın. Düşükte olsa yanma durumu olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
OKODENRO dedi: ASUS RX 6650 XT ekran kartım var alalı 1 ay oldu ama PSU'dan gelen güç kablosunun çentikleri birbirine geçmedi. Bir sorun teşvik eder mi? Genişletmek için tıkla... 6+2 pin taktığınıza emin misiniz? Oturması gerekir. İyice bastırın. Düşükte olsa yanma durumu olabilir.
KS KS O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 870 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 Wrexyz dedi: 6+2 pin taktığınıza emin misiniz? Oturması gerekir. İyice bastırın. Düşükte olsa yanma durumu olabilir. Genişletmek için tıkla... Sadece 8 taktım. Wrexyz dedi: 6+2 pin taktığınıza emin misiniz? Oturması gerekir. İyice bastırın. Düşükte olsa yanma durumu olabilir. Genişletmek için tıkla... Zorlasam bir sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Wrexyz dedi: 6+2 pin taktığınıza emin misiniz? Oturması gerekir. İyice bastırın. Düşükte olsa yanma durumu olabilir. Genişletmek için tıkla... Sadece 8 taktım. Wrexyz dedi: 6+2 pin taktığınıza emin misiniz? Oturması gerekir. İyice bastırın. Düşükte olsa yanma durumu olabilir. Genişletmek için tıkla... Zorlasam bir sorun olur mu?
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 3 Ağustos 2023 #5 OKODENRO dedi: Sadece 8 taktım. Zorlasam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi oturması gerek. Çok yüklenmeden biraz zorlayın. O çentiğin tık edip oturması gerek. Artı 0 Eksi
OKODENRO dedi: Sadece 8 taktım. Zorlasam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi oturması gerek. Çok yüklenmeden biraz zorlayın. O çentiğin tık edip oturması gerek.
KS KS O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 870 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #6 Wrexyz dedi: Hocam dediğim gibi oturması gerek. Çok yüklenmeden biraz zorlayın. O çentiğin tık edip oturması gerek. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman aksam eve gidince deneyip size geri dönüş yapacağım. Wrexyz dedi: Hocam dediğim gibi oturması gerek. Çok yüklenmeden biraz zorlayın. O çentiğin tık edip oturması gerek. Genişletmek için tıkla... Tamam çok az zorlayıp tam oturttum oldu teşekkürler. Son düzenleme: 4 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Wrexyz dedi: Hocam dediğim gibi oturması gerek. Çok yüklenmeden biraz zorlayın. O çentiğin tık edip oturması gerek. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman aksam eve gidince deneyip size geri dönüş yapacağım. Wrexyz dedi: Hocam dediğim gibi oturması gerek. Çok yüklenmeden biraz zorlayın. O çentiğin tık edip oturması gerek. Genişletmek için tıkla... Tamam çok az zorlayıp tam oturttum oldu teşekkürler.