Şu anki monitörüm game Booster'ın mark M20 modeli ve ghosting sıkıntısı çekiyorum. Oyunlarda (her türde) ghosting sorunu yaşamayacağım, görüntü kalitesi ve malzeme kalitesi iyi olan bir monitör önerir misiniz? Bütçem 8000 TL'yi aşmayacak.
Ekran kartım RX 6650 XT. Bir şey daha sormak istiyorum: Ekran kartı yüzünden de ghosting yapma ihtimali var mı?
27 inç için ne önerirsiniz?https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,560260406.html fiyatı uygun o kadar çıkmaya gerek yok. 6650XT için en uygunu 1080p zaten. Bir tane de monitör kolu alırsın tadından yenmez. Kalan paraya da eksik ekipman varsa alırsın.
27 inç için ne önerirsiniz?
27 inç için ne önerirsiniz?
Game booster almak büyük hata olmuş. Marka açısından hem zayıf hem de inceleme bulamazsınız.
Bütçenize göre hem iyi görüntü kalitesi sunan hem de hızlı monitör olarak Philips uyuyor.
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25M2N3200W ITOPYA'dawww.itopya.com
27inç 1080p için pek tavsiye etmesemde bu model gayet iyi.
Bir de hangi özellikte monitörlerden uzak durmalıyım hocam özellikle marka veya panel tipi var mı?
Bir de hangi özellikte monitörlerden uzak durmalıyım hocam özellikle marka veya panel tipi var mı?
Ben VA panellerden uzak dururum ama alınır alacaksanız kesinlikle IPS öneririm TN panel zaten kalmadı ama olurda çıkarsa kesinlikle TN panellerden uzak duruyorsun markası ne idüğü paneli ne olduğu belli olmayan monitörlerden uzak dur Game Booster Gamepower gibi biraz daha ucuza alacağım diye no name almaya gerek yok ben bugüne kadar hep MSI kullandım yine alacak olsam yine MSI alırım.
İps bir monitör önerebilirmisiniz varsa bildiniz?İncelemesine bakman lazım. Her markanın iyi ve kötü monitörleri var. Mesela üstte arkadaşın paylaştığı monitör MSI G244F e2. Çöp bir monitör. Artıları olmadığı gibi eksileri bolca var. Renk gamutu düşük, kontrastı düşük, parlaklığı düşük vs. Niye önerdi bilmiyorum ama, almamanız gereken monitörlerden birisi. MSI'ın giriş seviye modelleri çoğunlukla çöp. MAG256F ve MAG 274pfw gibi modeller F/P olarak iyi mesela.
Bende direkt kalitesiz ürünlerden uzak dururum. IPS veya VA fark etmez. Üstte paylaştığınız MSI'ın monitörü gibi.
Bir de hangi özellikte monitörlerden uzak durmalıyım hocam özellikle marka veya panel tipi var mı?
Hocam VA panellerde ghosting olma oranı yüksek diye duymustum sehir efsanesi mi? Şu anki monitörümde VA panel olduğu için içim rahat eder mi bilmiyorum.
IPS bir monitör önerebilir misiniz varsa bildiniz?