Merhaba arkadaşlar sistemim şöyle:
i3 12100F.
RX 6650 XT.
16 GB RAM.
H610M-R D4'si.
i3 12100F işlemcimi 3 yıldır kullanıyorum ve sürekli bana sorun çıkarttı ve darboğaz yaptı. Düzgün akıcı bir oyun oynayamadım. Genel oyunlarda %100 kullanıyor kendini o yüzden yenilemeyi düşünüyorum, ne önerirsiniz?(2306 BIOS güncellemesini yaptım)
Merhaba arkadaşlar sistemim şöyle:
i3 12100F.
RX 6650 XT.
16 GB RAM.
H610M-R D4'si.
i3 12100F işlemcimi 3 yıldır kullanıyorum ve sürekli bana sorun çıkarttı ve darboğaz yaptı. Düzgün akıcı bir oyun oynayamadım. Genel oyunlarda %100 kullanıyor kendini o yüzden yenilemeyi düşünüyorum, ne önerirsiniz?(2306 BIOS güncellemesini yaptım)
Onunla alakası yok kardeşim ekran kartı fiyatlarını bilmiyor sadece sistemini yazıp update önerisi ve bütçeyi yazarsan kolayca yardım ediyor PC toplayanlar gibi
Onunla alakası yok kardeşim ekran kartı fiyatlarını bilmiyor sadece sistemini yazıp Update önerisi ve bütçeyi yazarsan kolayca yardım ediyor PC toplayanlar gibi
Her bilgiye inanamadığım için ve sorgulamak için konu açtım belki daha iyisi çıkar ya da bu öneri kötü falan yani öneri almak için açtım bazen güvenini boşa çıkartabiliyor yapay zeka o yüzden