B Bluend Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar Hogwarts Legacy oynarken oyunum 82 derece oluyor. Sıcaklıgı nasıl düşürebilirim ekran kartına zarar vermeyecek bir şekilde?
Arkadaşlar Hogwarts Legacy oynarken oyunum 82 derece oluyor. Sıcaklıgı nasıl düşürebilirim ekran kartına zarar vermeyecek bir şekilde?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 11 Ağustos 2023 #2 Ekran kartınızın tam modeli ve kullandığınız kasa nedir, hava akışı iyi mi kasanın? Havalar sıcak onun da etkisi olabilir. Artı 0 Eksi
Ekran kartınızın tam modeli ve kullandığınız kasa nedir, hava akışı iyi mi kasanın? Havalar sıcak onun da etkisi olabilir.
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2023 #3 Yük altında 85 derecenin altındaysa bir sorun yok demektir hocam normal yani. Hepimizde öyle. Artı 0 Eksi
KS KS B Bluend Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #4 Metin Eren Türkmen dedi: Ekran kartınızın tam modeli ve kullandığınız kasa nedir, hava akışı iyi mi kasanın? Havalar sıcak onun da etkisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Kulladıgım ekran kartı Sapphire RX 6650 XT 8G kasanın modeli ise everese modelini bilmiyorum 1-2 yıl önce almıştım. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Ekran kartınızın tam modeli ve kullandığınız kasa nedir, hava akışı iyi mi kasanın? Havalar sıcak onun da etkisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Kulladıgım ekran kartı Sapphire RX 6650 XT 8G kasanın modeli ise everese modelini bilmiyorum 1-2 yıl önce almıştım.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 11 Ağustos 2023 #5 Bluend dedi: Kulladıgım ekran kartı Sapphire RX 6650 XT 8G kasanın modeli ise everese modelini bilmiyorum 1-2 yıl önce almıştım. Genişletmek için tıkla... Kasanın içi iyi hava alıyor mu? Fotoğrafı falan varsa daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Bluend dedi: Kulladıgım ekran kartı Sapphire RX 6650 XT 8G kasanın modeli ise everese modelini bilmiyorum 1-2 yıl önce almıştım. Genişletmek için tıkla... Kasanın içi iyi hava alıyor mu? Fotoğrafı falan varsa daha iyi olur.
5 592329 Centipat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 62 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Ağustos 2023 #6 Benim 2060 Super 81 derece yükteyken İzmir sıcağında. Artı 0 Eksi
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 11 Ağustos 2023 #7 hakki_csharp dedi: Yük altında 85 derecenin altındaysa bir sorun yok demektir hocam normal yani. Hepimizde öyle. Genişletmek için tıkla... Vallahi değil. Yani herkes çölde yaşamıyorsa 85 derece saçma bir rakam, normali 70 derece civarıdır. Aynı kartı ben de kullandım. Artı 0 Eksi
hakki_csharp dedi: Yük altında 85 derecenin altındaysa bir sorun yok demektir hocam normal yani. Hepimizde öyle. Genişletmek için tıkla... Vallahi değil. Yani herkes çölde yaşamıyorsa 85 derece saçma bir rakam, normali 70 derece civarıdır. Aynı kartı ben de kullandım.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #8 hakki_csharp dedi: Yük altında 85 derecenin altındaysa bir sorun yok demektir hocam normal yani. Hepimizde öyle. Genişletmek için tıkla... Yüzde 50 fan hızında tam yükte 71 derece. 85 normal değil. Artı 0 Eksi
hakki_csharp dedi: Yük altında 85 derecenin altındaysa bir sorun yok demektir hocam normal yani. Hepimizde öyle. Genişletmek için tıkla... Yüzde 50 fan hızında tam yükte 71 derece. 85 normal değil.
KS KS B Bluend Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #9 Metin Eren Türkmen dedi: Kasanın içi iyi hava alıyor mu? Fotoğrafı falan varsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Acaba fan hızından dolayı mı oluyor? Çünkü oyunda falan hiç fan sesi duymuyor gibiyim yani cok fazla fan sesi duymuyorum. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Kasanın içi iyi hava alıyor mu? Fotoğrafı falan varsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Acaba fan hızından dolayı mı oluyor? Çünkü oyunda falan hiç fan sesi duymuyor gibiyim yani cok fazla fan sesi duymuyorum.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 11 Ağustos 2023 #10 Bluend dedi: Acaba fan hızından dolayı mı oluyor? Çünkü oyunda falan hiç fan sesi duymuyor gibiyim yani cok fazla fan sesi duymuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundayken fan hızını kontrol edebilirsiniz MSI Afterburner veya benzeri bir yazılım ile. Kasa önü mesh değilse ve iyi hava almıyorsa o da etkiler. Bir de kasanın yan kapağını açıp kontrol edin sıcaklığı. Artı 0 Eksi
Bluend dedi: Acaba fan hızından dolayı mı oluyor? Çünkü oyunda falan hiç fan sesi duymuyor gibiyim yani cok fazla fan sesi duymuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundayken fan hızını kontrol edebilirsiniz MSI Afterburner veya benzeri bir yazılım ile. Kasa önü mesh değilse ve iyi hava almıyorsa o da etkiler. Bir de kasanın yan kapağını açıp kontrol edin sıcaklığı.