Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 İyi geceler herkese. Sorum başlıktaki gibi. Driverları DDU ile silip tekrar yüklemem gerekiyor mu? Sonuçta iki ekran kartı da AMD. O yüzden emin olamadım. Daha önce aynı markadan ekran kartı yükseltme yapmamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2024
İyi geceler herkese. Sorum başlıktaki gibi. Driverları DDU ile silip tekrar yüklemem gerekiyor mu? Sonuçta iki ekran kartı da AMD. O yüzden emin olamadım. Daha önce aynı markadan ekran kartı yükseltme yapmamıştım.
manucej Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #2 Eski sürücüyü kaldırıp yeni kartınızın sürücüsünü kurmalısınız.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.151 Makaleler 1 Çözümler 584 6 Nisan 2024 #3 Evet, kullanmalısın.
Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #4 Çok teşekkür ederim. manucej dedi: Eski sürücüyü kaldırıp yeni kartınızın sürücüsünü kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Evet, kullanmalısın. Genişletmek için tıkla...
Çok teşekkür ederim. manucej dedi: Eski sürücüyü kaldırıp yeni kartınızın sürücüsünü kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Evet, kullanmalısın. Genişletmek için tıkla...