RX 6650 XT sistem açılıyor ama ekran kartı fanları dönmüyor

Europa

Hectopat
Yeni sistem aldım fakat ekran kartımın güç kablolarının bir kısmı takılı bir kısmı değil. Sistem açılıyor fakat ekran kartının fanları dönmüyor. Model: RX 6650 XT.

Dosya Ekleri

• IMG_20230425_183952.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20230425_183944.jpg
    157,3 KB · Görüntüleme: 58
Hocam ekran kartı boştayken fanları çalışmaz çoğu zaman, bir oyun oynarken veya stres testi yaparken test eder misiniz?

Yeni sistem aldım fakat ekran kartımın güç kablolarının bir kısmı takılı bir kısmı değil. Sistem açılıyor fakat ekran kartının fanları dönmüyor. Model: RX 6650 XT.

Hocam Zero fan özelliği vardır yük altında olmadığında ve belli sıcaklığın altında olduğunda çalışmaz.
Bir de ilk PC açılışında dönüyor mu oda önemli dönüyor ve sonra sistem açılınca duruyorsa sıkıntı yok.
Eğer açılışta ta dönmüyor sa başka bi sorun var.

Görüntü geliyorsa sorun yok fanlar yük altındayken sadece çalışır.

Hocam sistemi açınca görüntü alamıyorum.
O pinlerin boşta kalması normal, ileride ekran kartı yüseltirseniz ihtiyacınız olur diye bırakmış olabilirler. Kablonuzu kontrol eder misiniz?

Tamam hocam sistemi açınca çalıştı sonra kapadı kendini dediğiniz gibi Zero fan özelliğinden olabilir. Ama görüntü alamıyorum bir de ona bakacağım.

Kabloları doğru takmısın merak etme MSI Mech almışsın yük altında %81 fan ile bol bol dinlersin fan sesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…