Öncellikle sistemimi belirteyim.
Ryzen 5500 işlemci.
ASUS Prime B450M K 2 anakart.
RX 6650 XT ekran kartı.
16 GB RAM.
Öncelikle bu dediğim kilitlenmeler oyun esnasında olmuyor yani ekran kartlık bir durum olduğunu düşünmüyor. RAM testi yaptım herhangi bir sorunla karlılaşmadım sadece bugün M.2 SSD testi yaptım ve boşta 51 derece olduğunu fark ettim. Ama hala sorunun o olup olmadigina emin değilim. Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.
Şimdi her parçadan şüphelenmek gerek, SSD sağlığınız kaç? Farklı bir ekran kartı driveri denediniz mi? RAM bellekleri Memtest86 ile mi test ettiniz? Hangi PSU'yu kullanıyorsunuz?
Evet farklı ekran kartı driverları denedim.
memtest ile test etmiştim eve geçince tekrar test edebilirim.
Corsair Carbide Spec-Delta RGB 650W 80+ Bronz kasamın ismi bu içinde gelen PSU var markasını bilmiyorum
Şöyle bir sorun var yalnız emin olamadım.
Benim iki diskin var M.2 SSD de sistemim yüklü diğeri normal HDD M.2 SSD'nın saglik 99.
Ama HDD'nın sağlığı 60 civarı ve 40 bad sector var acaba bundan kaynaklı olabilir mi ama sistemim SSD'ye yüklü.
Evet farklı ekran kartı driverları denedim.
Memtest ile test etmiştim eve geçince tekrar test edebilirim.
Corsair Carbide Spec-Delta RGB 650W 80+ bronz kasamın ismi bu içinde gelen PSU var markasını bilmiyorum.
Şöyle bir sorun var yalnız emin olamadım.
Benim iki diskin var M.2 SSD de sistemim yüklü diğeri normal HDD M.2 SSD'nın saglik 99.
Ama HDD'nın sağlığı 60 civarı ve 40 bad sector var acaba bundan kaynaklı olabilir mi ama sistemim SSD'ye yüklü.
Her şey sağlam gözüküyor, kasanızda yüksek ihtimal kendi güç kaynağı bulunmakta sorun çıkaracağını sanmam ancak HDD çıkararak çözüleceğini de düşünmüyorum fakat denemekten zarar gelmez.