RX 6650 XT sistem yeterli performans vermiyor

İşletim sistemi
Windows 11

aliyeq

Hectopat

Aynı ayarlarda YouTube benchmarklarına baktığımda fazlasıyla daha yüksek FPS alıyorlar işlemcilerin de yakın olduğu sistemlerden bahsediyorum sistem özelliklerimde şöyle.
Sistemde de bir hata olduğunu sanmıyorum Windows 10 geçip tekrar denemeyi düşünüyorum.

O ekran kartı herkeste var düşük performanslıdır yiğen.

RX 6650 XT düşük performanslı bir ekran kartı değil. Benim de kullandığım bir ekran kartı. İlk aldığımda, daha hiçbir crack oyun yüklemezken Valorant'ta 8K Full ayarlarda 80-90 FPS, GTA 5'te 2K'da Full ayarlarda 100 FPS alıyordum. Fakat crack oyun yükledikten ve bilgisayarı biraz zorladıktan sonra FPS'im büyük bir oranda düştü. PSU, temizlik ve crack oyun yüklememek önemli. Onun dışında, ekran kartı yorulmuşta olabilir.

Kendi sorunu kendin çözdün ne mutlu ))

İlk öncelikle Kaspersky ve Windows Defender'da tam arama yap. Eğer 1-2 saatten uzunsa, bilgisayarında trojan vardır. Onları sildikten sonra, sürücülerini sil ve baştan yükle. FPS'inde artış olması gerekiyor. Eğer olmaz ise, PSU'nun gücü yetmiyor olabilir. Hepsini test edip buraya geri gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…