RX 6650 XT sistemde PUBG oynarken ekran kartı kullanımı %100 oluyor

ÜzgünGedi

Picopat
Merhaba geçen hafta 26.700TL'ye bu sistemi toplattırdım oyunlarda kasma donma vs yok ama sadece PUBG Steam de ekran kartı kullanımı %100'e çıkıyor bunun sisteme bir zararı var mıdır? Bir de 26.700 TL'ye bu sistem nasıl taksit olduğu için fiyat biraz daha arttı detaylı bir şekilde sistemim bu.

İşlemci: 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-11400F @ 2.60GHz 2569 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci.
Anakart: B560M Pro-e
Ekran kartı: Sapphire RX 6650 XT Nitro+ Gaming OC 11319-01-20G 128 bit GDDR6 8 GB ekran kartı.
RAM: Kingston 16 GB 3200MHz DDR4 HyperX Fury.
PSU: Gameforce GF600 600W 80+ bronz sertifikalı güç kaynağı.
M.2 SSD: Kioxia-Exceria G2 SSD (1TB)
Kasa: MSI MAG Vampiric 100R tempered galss 1x120mm ARGB fanlı MidT ATX kasa.
Monitör: Lenovo D24-20 23.8" 4 ms Full HD FreeSync monitör.
Klavye, maouse, kulaklık: Rampage km-26 steely 4'lü Gaming profesyonel oyuncu seti Rainbow aydınlatmalı klavye kulaklık mouse mouse pad km-26+

Olması gereken bu zaten. En iyi performansi böyle alırsınız. Tam tersi, işlemciye o kadar yük binseydi FPS drop yüzünden oynayamazdin.

Ayrıca iade şansınız varsa bütün parçaları iade edin. Çok çok büyük kazık yemişsiniz.

İfadeler: Rub

Tam olarak hangi parça kötü ve belirttiğim gibi taksit olduğu için fiyatta arttı maouse klavye kasa hepsi içinde 26.700

Tam olarak hangi parça kötü ve belirttiğim gibi taksit olduğu için fiyatta arttı maouse klavye kasa hepsi içinde 26.700
Hocam parçalar iyi fakat fiyatına göre kötü. Ayrıca taksit'in ortasındayken ürünlere zam gelirse takside yansımıyor diye biliyorum.

Hangi mouse klavyeyi aldınız? Çok kaliteli bir şey olması gerek.

Hâlâ kazık. En azından 6700 XT sistem dizebilirdin. İşlemcin eski soket, ölü diyelim direkt. Dolayısıyla anakart da çöp oluyor demek. Güç kaynağın da berbat.

Hocam parçalar iyi fakat fiyatına göre kötü. Ayrıca Taksit'in ortasındayken ürünlere zam gelirse takside yansımıyor diye biliyorum.

Hangi mouse klavyeyi aldınız? Çok kaliteli bir şey olması gerek.

Kaliteli bir şey değil Rampage'in bir markası özelliklerde belirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…