20K'ya kadar çıkabilirsen her hafta 4060 R5 5500 sistemler oluyor R5 5600'a yükseltilip 21k civarına alınabilecek. Bence ayrı bir sistem için konu aç çünkü bana 2. el olduğundan dolayı pek mantıklı gelmedi.
Evet çok daha mantıklı bu sistem. Ama şunu da sormak istiyorum ben işlemciyi bir kaç ay sonra i5 12600k a yükselticem o zaman garantiden vs. çıkar mı sistem.
Evet çok daha mantıklı bu sistem. Ama şunu da sormak istiyorum ben işlemciyi bir kaç ay sonra i5 12600k a yükselticem o zaman garantiden vs. çıkar mı sistem.
OEM sistemlerde her parçanın ayrı garantisi oluyor o yüzden bir sıkıntı olmaz. Bu arada mümkünse kasayı 3000D ile değiştir sistemin mevcut güç kaynağı hiç iyi değil çünkü.
OEM sistemlerde her parçanın ayrı garantisi oluyor o yüzden bir sıkıntı olmaz. Bu arada mümkünse kasayı 3000D ile değiştir. Sistemin mevcut güç kaynağı hiç iyi değil çünkü.
Sıkıntı olur mu olmaz mı bilemem ama PowerBoost PSU'ya güvenilmez hocam. Bir yandan bu fiyata daha iyi sistem de bulamazsın o yüzden alacaksan da en kısa sürede değiştirmeye bak.
OEM sistemlerde her parçanın ayrı garantisi oluyor o yüzden bir sıkıntı olmaz. Bu arada mümkünse kasayı 3000D ile değiştir sistemin mevcut güç kaynağı hiç iyi değil çünkü.
birde kusura bakmayın çok soru sordum ama montajlanıp gönderilsin dersem bi sıkıntı yaşar mıyım? anakart ve powersupply montajını bilmediğim için uğraşmak istemedim açıkcası.
birde kusura bakmayın çok soru sordum ama montajlanıp gönderilsin dersem bi sıkıntı yaşar mıyım? anakart ve powersupply montajını bilmediğim için uğraşmak istemedim açıkcası.