RX 6650 XT ve R5 5600 sistemde 2K monitör'de kullanılır mı?

dorren

Hectopat
Daha fazla  
Anakart: Gigabyte B550 Gaming X v2.
PSU: 650watt 80+ Bronze.
RAM: 32 GB RAM (16x2) 3600MHz DDR4.

Artık 2K monitörü deneyimlemek istiyorum, genelde LoL, CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Ara sıra hikayeli oyunlar oynayacağım. Bir de internette sörf için kullanacağım. 6-7k aralığında önereceğiniz 2K monitörler var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kullanılır ama son çıkan hikayeli oyunları Ultra ayarlarda 60FPS oynayamazsınız. Medium ayarlarda takılmak zorunda kalırsınız 60FPS için. Eğer yakında ekran kartı değiştirmeyecekseniz 2K monitör bakmanızı önermem. Bence bu monitörlerden birini tercih edin:

Anladım, bilgisayarı uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum. Bi 7-8 yıl kullanırım sonrasına bakarım. Uzun ömürlülük için 1080p monitör daha iyi olur yani öyle mi diyorsunuz?

Anladım sağ olun, peki bu attığınız 2 monitör arasında çok fark var mı? Ben 24G2ZE modelini düşünüyordum bir ara da ne farkları var?

Ergonomik farkları var. 24G2ZU pivot, yükseklik ayarı, sola-sağa döndürme gibi ergonomi ayarlarına sahip. Onun dışında farkları yok. Bütçeyi çok zorlamıyorsa 24G2ZU daha iyi bir seçim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…