Dvlogsyt Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #11 Kyamrt dedi: Arka planda açık olan uygulamalar neler? Oyun içi ayarlarda fps kısıtlayabilecek seçenekler açık mı, windows sürümünüz nedir ve afterburner programı ile değerlere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Spotify ve discord açık sadece. Fps limiti yok. Windows 10 Pro. Afterburner değerlerine bakmadım. noskillemir dedi: Fortnite'i hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Performans ayarında totra_proska dedi: Eğer sisteminde sorun yoksa 15-20 dk oyna shader cache yüklendikten sonra akıcı oynaman lazım. Tabi diskinde en az 30-40 GB boş yer olması gerek. Genişletmek için tıkla... 15-20 dk dan fazla oynuyorum ve disktte 200 gb boş yer var
Kyamrt dedi: Arka planda açık olan uygulamalar neler? Oyun içi ayarlarda fps kısıtlayabilecek seçenekler açık mı, windows sürümünüz nedir ve afterburner programı ile değerlere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Spotify ve discord açık sadece. Fps limiti yok. Windows 10 Pro. Afterburner değerlerine bakmadım. noskillemir dedi: Fortnite'i hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Performans ayarında totra_proska dedi: Eğer sisteminde sorun yoksa 15-20 dk oyna shader cache yüklendikten sonra akıcı oynaman lazım. Tabi diskinde en az 30-40 GB boş yer olması gerek. Genişletmek için tıkla... 15-20 dk dan fazla oynuyorum ve disktte 200 gb boş yer var
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #12 Dvlogsyt dedi: Spotify ve discord açık sadece. Fps limiti yok. Windows 10 Pro. Afterburner değerlerine bakmadım. Performans ayarında 15-20 dk dan fazla oynuyorum ve disktte 200 gb boş yer var Genişletmek için tıkla... Güvenli modda DDU ile driveri silip 23.5.2 sürümünü indirmeyi deneyebilirsin. Bir ihtimal düzelir.
Dvlogsyt dedi: Spotify ve discord açık sadece. Fps limiti yok. Windows 10 Pro. Afterburner değerlerine bakmadım. Performans ayarında 15-20 dk dan fazla oynuyorum ve disktte 200 gb boş yer var Genişletmek için tıkla... Güvenli modda DDU ile driveri silip 23.5.2 sürümünü indirmeyi deneyebilirsin. Bir ihtimal düzelir.