RX 6650 XT yeni nesil oyunlar için yeterli mi?

Hocam kart sıcaklıkları kötü değil ama fan devri yüksek. Daha önce hiç bakım yaptınız mı veya 2.el olarak mı aldınız kartı?

Ekran kartına termal bakımı veya temizleme yapmadım ama kart sıfır. Termal değişiminin bununla alakası var mı?

Kartın bakım zamanı gelmiş olabilir. Hava akışı kötü bir kasa kullanıyorsanız o da biraz etki ediyor olabilir. Bakım sonrası fanların 50-60'lara sıcaklıklarında 3-5 derece düştüğünü görürsek kart ile ilgili bir problem yok diyebiliriz. Onun haricinde driverlar güncel mi?

Güncel hocam yarın bakım yapıp size dönüş sağlayabilirim

Tamamdır hocam. Bakım sonrası da düzelmezse yazılımsal bir sorun vardır muhtemelen. Her türlü bakım yapmak iyi olacaktır zaten.

Tamamdır hocam. Bakım sonrası da düzelmezse yazılımsal bir sorun vardır muhtemelen. Her türlü bakım yapmak iyi olacaktır zaten.

Hocam ben biraz baktımda bu termal macun değişiceksem bandını açmak gerekliymiş. Bu değerini düşürmez mi? Şimdi macun değişsem sonra yine düzelmezse yeni ekran kartı alırken bunu satmam gerekecek. Ya bandı açık diye almazlarsa?

Yani etiketi üstünde olması satarken daha iyi. İleride satmak isterseniz karşıdaki kişiye bu hiç tamir görmedi diyebilirsiniz ve kanıtı olur bir nevi.

Yani etiketi üstünde olması satarken daha iyi. İleride satmak isterseniz karşıdaki kişiye bu hiç tamir görmedi diyebilirsiniz ve kanıtı olur bir nevi.

O zaman içini açmayayım. Siz bu 7800XT işine ne diyorsunuz. Sizce ekran kartı upgrade i bu işi düzeltir mi?

Güzel yükseltme olur gibi 1 senedir bu durumu yaşıyorsanız kartla ilgili bir sorun olabilir. Ama 1080P'de darboğaz yaşarsınız. 2K oynayacaksanız sorun olmaz.

Güzel yükseltme olur gibi 1 senedir bu durumu yaşıyorsanız kartla ilgili bir sorun olabilir. Ama 1080P'de darboğaz yaşarsınız. 2K oynayacaksanız sorun olmaz.

2K ekran almayı düşünüyorum ancak eğer bu kasma tekrar gelirse yana yana pişman olurum PS5 almadığıma. Ekran kartı yerine PS5 düşünüyordum ilk başta oyun fiyatlarından vazgeçtim.

Kesin bir şey diyemiyorum hocam eğer mümkünse bir arkadaşınızın ekran kartını takıp deneyin sorun devam etmezse karttandır. İmkan yoksa karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…