RX 6650 XT'li sistemde Windows 11 takılıyor

Makaleler
1
RAM
G.SKILL 16GB RIPJAWS V 3200MHZ RAM
SSD veya HDD modeli
WD 480GB GREEN SN350 NVME M.2 SSD
Ekran kartı
ASUS RADEON RX 6650 XT DUAL 8GB
Anakart
ASUS PRIME H610M-R D4
İşlemci
Intel Core i3 12100F
Sadece internette takılmama rağmen arada Windows takılıyor. Müzik falan dinliyorum sadece. Görev yöneticisinde sıkıntı var mı diye bakıyorum yok. Defender çalıştırıyorum virüs çıkmıyor. Driverlar tam kurulu aygıt yöneticisinde uyarı yok. Şimdi baktım 1 ay önceki GPU driver'ını kullanıyor muşum indirip geleyim.

Halen takılıyor.

Geçmeyin?

Bir kere geçmiştim saçma kısayollar vardı alışamadım kolayca rahat hissedemedim. Arayüz güzel gelmedi, sistemin boştaki yükü vs artmıştı Windows 10'a geri geçtim daha 11 kullanmam.

Geçmeyin?

Bir kere geçmiştim saçma kısayollar vardı alışamadım kolayca rahat hissedemedim. Arayüz güzel gelmedi, sistemin boştaki yükü vs artmıştı Windows 10'a geri geçtim daha 11 kullanmam.
Hocam ne bileyim o kadar PC aldık insan diyor niye 11 kullanmayım da işte pişman oldum geçmeyeceğim bir daha.

Bende de RX 6600 var ustam. İşletim sistemi problemli hani anlamadığım şey bunu herkes yaşamıyor. Yanda RX 570 sistemim var onda 11'e geçince bu kadar takılma yaşamadım ama bende aşırı kasma donmalar oluyordu bir türlü çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…