RX 6650XT coil whine

İnşallah kart arızalı, muadili olarak 6900xt önerelim demezler, elimizde yok diye.

Peki azaltmak için ne yapılabilir bir çözümü var mı?

Evet.

Hayır hocam benim eski PSU'm da bile vardı yenisi Corsair CX550F onda da var. Ekran kartım RX6600 onda da var. Yeni nesil çoğu kartta var zaten. Diyelim ki mucize oldu değiştirdiler ki değişmezler kendim direkt ASUS ile görüştüm çünkü yenisinde de aynı sorun olabilir.

Kasayı masamın üstünde kullanıyorum cam kapalı olduğu halde duyuluyor çok tilt bir ses ama kulaklığı takınca bı ses duyulmuyor

@394919; ekranlarda, ekran kartlarında, hoparlörlerde, şarj aletlerinde vs. her yerde tecrübe edindiğim bir sorun. Bobin uğultusu duymaktan bıktım.

Kasayı masamın üstünde kullanıyorum cam kapalı olduğu halde duyuluyor çok tilt bir ses ama kulaklığı takınca bir ses duyulmuyor.

Hocam isterseniz ASUS'u arayın onlarda aynı şeyi diyecektir. Şu an İtopya falan aracı firma onlarda ASUS'a verecek ASUS'te muhtemelen ServisPoint'e yollar. Sistemsiz kalmış olacaksınız sadece.

@394919; ekranlarda, ekran kartlarında, hoparlörlerde, şarj aletlerinde vs. her yerde tecrübe edindiğim bir sorun. Bobin uğultusu duymaktan bıktım.

Bende hocam. Benim şansıma hem PSU hem ekran kartında mevcut.

Bı şansımı deneyeyim hocam olursa olur olmazsa yapacak birşey yok böyle kullanıcam artık

Arkadaşa Blue sistem aldık onda da oyunda yüksek FPS'lerde cızırtı çıkıyor. Maximum FPS'yi monitörün Hz'sine eşitlemek biraz fayda edebilir. Son durumu da aktarabilirseniz ona göre vaziyet alalım.

@kullu500 hocam göndermekten vazgeçtim ya ilk başlarda çok tilt ediyordu bı kaç gün sonra alıştım daha dün açtım PC yı alışıyorsunuz yani ses bı süreden sonra rahatsız etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…