Ben de inanamadım.Şu kanalı baz almayın ya, yaptığı testler saçmalıktan ibaret. 6650 XT'nin 6700 XT rakibi 3060 Ti'ı geçmesi ayrı bir komedi zaten.
Ufak 2 etken var sadece. Anlaşılan PC Hocası'nın yaptığı test problemli.Birinde 16Gbps bant genişliği varken diğerinde 18Gbps bant genişliği var.
+6650XT'nin Infinity cache i daha performanslı 6600XT'ye göre.
Ben de inanamadım.
Ufak 2 etken var sadece. Anlaşılan PC Hocası'nın yaptıüı test problemli.
Birinde 16Gbps bant genişliği varken diğerinde 18Gbps bant genişliği var.
+6650XT'nin Infinity cache i daha performanslı 6600XT'ye göre.
Referans kartta 50Mhz fark ediyor sadece. Diğer üreticilere göre değişiklik gösteriyor tabi ama. Hardwareluxx forumunda okuduğum kadarıyla İnfinity Fabric iyileştirmeleri + frekansının büyük etmen olduğunu söylüyorlar ama ne kadar gerçek bilmiyorum. +18Gbps olmasına rağmen zamanlamaları daha sıkıymış, 6900XT LC 18gbps olana göre.PC hocası denen herifin testini de ciddiye almazsın. RTX 3060'ın, 3060 Ti'ı geçtiği sonuçlar var aynı testte.
Hardware Unboxed doğru testi yapmış yayınlamış PC hocası kimdir?
Tek fark o da değil. 6650 XT 100Mhz civarı daha fazla çekirdek hızı ile çıkıyor fabrikadan 6600 XT'ye göre. 2 Gbps bant genişliğinin %4-5 fark yaratmasına normalde imkan yok 6650 XT testlerde yüksek çıksın %1-2 fark olmasın diye AMD çekirdek hızını da yükseltmiş. 6600 XT'ye +100Mhz verdiğinde de o performansı veriyor komik işler.
Eki Görüntüle 1427736
Eki Görüntüle 1427737
Ne bileyim en azından testlerde oynama yap(a)maz sanıyordum. Sanırım PC Hocası biraz taraf tutuyor zaten.PC hocası denen herifin testini de ciddiye almazsın. RTX 3060'ın, 3060 Ti'ı geçtiği sonuçlar var aynı testte.
Ne bileyim en azından testlerde oynama yap(a)maz sanıyordum. Sanırım PC Hocası biraz taraf tutuyor zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.