RX 6650XT ROG vs RX 7600 MSI Mech

Bütçe
9-10K max

284396

Hectopat
Merhaba kredi kartıma taksitle kart alacağım o yüzden bu 2 model dışına çıkamıyorum sistemimi ileride satıp yükseltirim diye de bu fiyat bandındaki en iyi yararlanmayı sağlamak istiyorum.
ASUS Radeon ROG STRIX RX 6650 XT V2 ₺7.699, 00 3 taksit.
MSI VGA Radeon RX 7600 Mech 2X classıc ₺8.899, 00 9 taksit.
Sizce bu kartlardan hangisi daha mantıklı olur. Başka öneriniz var mı? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
9000TL'ye 3 fanlı XFX 7600 gördüm onu da alabilirim.
ROG hastası olsam bile RX 7600 önerebilirim ama soğutma konusunda MSİ'nin orta ve alt seviye kartlarında iyi iş çıkardığını söyleyemem.

Ama kasama sığar mı bilmiyorum MSI MAG Forge M100a aldım kasa olarak ayrıca teknik servislik bir şey olursa ne denli iyi olur XFX bilmiyorum.

3 fanlı modeli tercih edebilirsiniz hocam XFX'te kaliteli markadır.

Ama kasama sığar mı bilmiyorum MSI MAG Forge M100a aldım kasa olarak ayrıca teknik servislik bir şey olursa ne denli iyi olur XFX bilmiyorum.
Hocam sitede maksimum gpu uzunluğu için 300 mm / 11.81 inches bu ölçüyü gösteriyor.

3 fanlı modeli tercih edebilirsiniz hocam XFX'te kaliteli markadır.

Hocam sitede maksimum GPU uzunluğu için 300 mm / 11.81 inches bu ölçüyü gösteriyor.

Hocam şimdi baktım da XFX'e taksit olmuyormuş sanırım 12 civarlarına 4060 modellerini gördüm ama zaten ileride satıp yükseltme ihitmalim olduğu için şimdiden bu masrafa girmek istemiyorum. Sizce İncehesap vs. tarzı yerlerde bu 8900 fiyatının altına düşme şansı var mı biraz beklesem fırsat yakalar mıyım yoksa bu gidişatla daha da mı yükselir?

Hocam şimdi baktım da XFX'e taksit olmuyormuş sanırım 12 civarlarına 4060 modellerini gördüm ama zaten ileride satıp yükseltme ihitmalim olduğu için şimdiden bu masrafa girmek istemiyorum. Sizce İncehesap vs. tarzı yerlerde bu 8900 fiyatının altına düşme şansı var mı biraz beklesem fırsat yakalar mıyım yoksa bu gidişatla daha da mı yükselir?
Hocam mümkün fakat net bir şey diyemem, bir bakmışız daha ucuz olmuş bir bakmışız daha pahalı bizim ülkemizde durum böyle. Zaten yükselteceğinizi söylüyorsunuz bütçenizi çokta zorlamadan gönlünüze yatanı alın.

Hocam mümkün fakat net bir şey diyemem, bir bakmışız daha ucuz olmuş bir bakmışız daha pahalı bizim ülkemizde durum böyle. Zaten yükselteceğinizi söylüyorsunuz bütçenizi çok da zorlamadan gönlünüze yatanı alın.

Hocam bu tarz şeylerde o kadar kararsız bir insanım ki zaten bir sürü seçenek ve ikilemin olduğu şeyde daha da dara giriyorum. İnanın ne yapsam bilmiyorum şimdi gider ben bu MSI mechi alırım 2 ay sonra bakarım 7600XT'ler çıkmış 9000TL'den satışa sinirden hem ağlar hem gülerim. Takıntılıyım biraz bu tarz şeylere. Ama şunu da düşünüyorum bu Amazon'un kampanyasına özel 7600 MSI mechi 9 ay taksitle yani 9x1000 gibi bir şeye alabiliyorum o zamana kadar enflasyon + yönle ilerlerse 1000TL daha da rahat ödeyeceğim için kart kendini kurtarır diye düşünüyorum. Bir daha vade farksız 9 taksit fırsatı düşeceğini de zannetmiyorum.

Hocam bu tarz şeylerde o kadar kararsız bir insanım ki zaten bir sürü seçenek ve ikilemin olduğu şeyde daha da dara giriyorum. İnanın ne yapsam bilmiyorum şimdi gider ben bu MSI mechi alırım 2 ay sonra bakarım 7600XT'ler çıkmış 9000TL'den satışa sinirden hem ağlar hem gülerim. Takıntılıyım biraz bu tarz şeylere. Ama şunu da düşünüyorum bu Amazon'un kampanyasına özel 7600 MSI mechi 9 ay taksitle yani 9x1000 gibi bir şeye alabiliyorum o zamana kadar enflasyon + yönle ilerlerse 1000TL daha da rahat ödeyeceğim için kart kendini kurtarır diye düşünüyorum. Bir daha vade farksız 9 taksit fırsatı düşeceğini de zannetmiyorum.
Hocam işlemciniz nedir ve maks ne kadar zorlayabilirsiniz bütçeyi?

Tabiki ROG RX 6650 XT.

ROG olmasına da gerek yok RX6650 XT bu fiyata daha mantıklı zaten.
MSI surprim X serisi dışında alınacak marka değil, hele giriş seviyesi kartları hiç alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı