RX 6650XT ROG vs RX 7600 MSI Mech

Bütçe
9-10K max
Taksitle alacağım için hocam her türlü vade farkı biniyor İncehesap'ta bari Amazon'dan 9 ay taksitle alayım eğer oluyorsa daha da karlı olurum vade farkından.
Hocam 6800xt'li sistemi özlem duyarsınız fakat 7600'de üzmez. Zaten ileride çok daha güzel parçalar çıkacak o zaman dediğiniz gibi yenisine geçersiniz. Diğer bileşenleri bilmiyorum da ekran kartını okutursunuz 2. elde

Satıcısı yine İncehesap zaten Amazon'da da aynı şeye gelecek bir şey oldu mu yine İncehesap'la iletişime geçeceğim.
h.o

O zaman daha mantıklı tabii.

İkinize de çok teşekkür ederim hocam. Forumlarda öyle insanlar var ki açıklama yapmadan şunu öneririm bunu öneririm 2.el al falan muhabbeti döndüren böyle olmayıp çözüm odaklı yaklaştığınız için sağ olun. Akşama doğru 3 fanlı XFXi çekeceğim. Tekrardan teşekkürler iyi forumlar.

Rica ederiz ne demek

Hocam ben 3800x'i bir kaç saat içinde okutabildiysem sen her şeyi yapabilirsin.

Hocam ben 3800X'i birkaç saat içinde okutabildiysem sen her şeyi yapabilirsin.

Komple sistemi satarım monitörümde AOC agonun eski mwa panel monitörü 27" 165Hz sağlam monitördür pivot asansör LED her şeyi var. Piyasada yok bile o yüzden rahat çıkartırım diye düşünüyorum.

Komple sistemi satarım monitörümde AOC agonun eski mwa panel monitörü 27" 165Hz sağlam monitördür pivot asansör LED her şeyi var. Piyasada yok bile o yüzden rahat çıkartırım diye düşünüyorum.
Hocam aklına koydugun her şeyi yaparsin merak etme. Aoc'un bende 2066 modeli var çok eskiden kalma hala çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…