ProximusTwo
Megapat
- Makaleler
- 13
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
www.Gamemar.com, Gamemar ile Oyun Deneyiminizi Bir Ãst Seviyeye TaÅıyın! Hemen Gamemar'ı ziyaret edin ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taÅıyacak ekipmanları keÅfedin!, Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart, B550M-DS3H, Anakart, Gigabyte, 90,66 USD + KDV, 4.351,45 TL.www.gamemar.com
AMD Ryzen™ 7 5700X 3.4GHz (Turbo 4.6GHz) 8 Core 16 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Kingston DDR4 16GB (1x16GB) 3600 MHz Fury Beast Bellek Ram (KF436C18BB/16) | Teknobiyotik (ileride bir adet daha)
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Bütçe çıkmazsa işlemci olarak bunu alın:
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ekran kartı 750W istiyor minimum siz 650W seçmişsiniz, 750W olan birtanesini önerebilir misiniz? 500-600 daha fazla koymaz ben bunu en a 5 sene kullanacağım şimdiden kaçarsam gelecekte rahatsız olurum.
Radeon RX 6800, teknik tarafta güç tüketiminde de dikkat çekiyor. Bu bağlamda TDP değeri 250W olan ekran kartı, önerilen PSU gücü tarafında 650W seviyesinde bir güç kaynağı ile sıkıntısız çalışabiliyor
Kaynak: PC Hocası
SE-214-XT attım. İşinizi görecektir.Anladım, teşekkürler. Birde sıvı soğutucu almam gerekirmi? Sadece termal macun sürsem yeterli olurmu?
SE-214-XT attım. İşinizi görecektir.
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Deep Cool Deepcool 750w 80+ Pf750 12cm Fanlı Power Supply - Fiyatı, Yorumları
Deep Cool Deepcool 750w 80+ Pf750 12cm Fanlı Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aynı PSU'nun 750W olan hali daha ucuz şu an. Bunu alın.
Hayırlı olsun hocam. Hangi işlemciyi alacaksınız?Sıvı soğutucusunu görmemişim kusura bakmayın. Teşekkürler bir sorun olmazsa yarın siparişi vereceğim.
Hayırlı olsun hocam. Hangi işlemciyi alacaksınız?
Yanlış PSU'yu atmışım düzeltiyorum;
DeepCool PK750D 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
DeepCool PK750D 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ayrıca bir bilgisayarcıya toplatmanızı öneriyorum. Zira BIOS güncellemesi de gerekecek.
Hayırlı olsun hocam. Hangi işlemciyi alacaksınız?
Yanlış PSU'yu atmışım düzeltiyorum;
DeepCool PK750D 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
DeepCool PK750D 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ayrıca bir bilgisayarcıya toplatmanızı öneriyorum. Zira BIOS güncellemesi de gerekecek.
Hangi ildesiniz? Belki önerebilirim.Teşekkürler ilgilendiğiniz için önerinizi dikkate alacağım.
Merhaba, monte edecek bilgisayarcı bulamadım, kendimde anlamadığım için riskede atmadım. O yüzden hazır sisteme geçtim hazır sistem öneriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Kusura bakmayın. 20k kasa 5K monitör vereceğim.
Hangi ildesiniz? Belki önerebilirim.