Hocam ekran kartında overclock yapmanızı tavsiye etmem arkadaş reklam yapmış olmak için öyle demiş. Bilen biri tarafından yapılması gerekir herhangi bir hatada sisteminize zarar gelebilir.
Kanka anlamadığın çok belli biliyor musun? Doğru yapıldığında zararı yoktur ama doğru yapmak zordur herkes yapamaz biraz fazla yaptığında ekran kartı zarar görür. Olayın Custom sıvı soğutma ile alakası yok konuyu değiştirmeye çalışma.
Kanka anlamadığın çok belli biliyor musun? Doğru yapıldığında zararı yoktur ama doğru yapmak zordur herkes yapamaz biraz fazla yaptığında ekran kartı zarar görür. Olayın Custom sıvı soğutma ile alakası yok konuyu değiştirmeye çalışma.
anladığım yokmu 300 watt kartı 380 watt olarak optimize bir şekilde kullanıyorum her kartın kendine göre göre clock hızı vardır emin ol senden kat kat daha fazla biliyorum
Hocam siz tabii ki estağfurullah biliyor olabilirsiniz. Benim demeye çalıştığımı anlamamıssınız. Hocam ekran kartında OC kötü bir şey değildir ama arkadaş bilinçsizce yaparsa ekran kartını çöp eder. O yüzden önermedim.