RX 6650XT sistemde FSR nasıl kullanılır?

İşletim sistemi
Windows 11

Ywgizefe

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
AMD RX6650 XT
İşlemci
İNTEL İ5 12400 F
Sistemim.
AMD RX 6650XT.
Intel i5 12400F.
AMD'nin FSR özelliği varmış. Valorant gibi FPS oyunlarında işe yarar mı yoksa hikayeli oyunlarda mı işe yarar? Yayın açarken FPS düşüşü yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

eğer performans sıkıntı varsa overclock yapabilirsin rehber videom var kartın modeli varklı ama çalışma mantığı aynı fazladan biraz watt vericen
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ekran kartında overclock yapmanızı tavsiye etmem arkadaş reklam yapmış olmak için öyle demiş. Bilen biri tarafından yapılması gerekir herhangi bir hatada sisteminize zarar gelebilir.

ekran kartının sıcaklığı kaldırdığı kadar performans artışı yapılabilir yabancılar custom sıvı soğutma yaptığında ağzınız açık bakıyorsunuz

Ekran kartının sıcaklığı kaldırdığı kadar performans artışı yapılabilir yabancılar Custom sıvı soğutma yaptığında ağzınız açık bakıyorsunuz.

Kanka anlamadığın çok belli biliyor musun? Doğru yapıldığında zararı yoktur ama doğru yapmak zordur herkes yapamaz biraz fazla yaptığında ekran kartı zarar görür. Olayın Custom sıvı soğutma ile alakası yok konuyu değiştirmeye çalışma.

Kanka anlamadığın çok belli biliyor musun? Doğru yapıldığında zararı yoktur ama doğru yapmak zordur herkes yapamaz biraz fazla yaptığında ekran kartı zarar görür. Olayın Custom sıvı soğutma ile alakası yok konuyu değiştirmeye çalışma.
anladığım yokmu 300 watt kartı 380 watt olarak optimize bir şekilde kullanıyorum her kartın kendine göre göre clock hızı vardır emin ol senden kat kat daha fazla biliyorum

Hocam siz tabii ki estağfurullah biliyor olabilirsiniz. Benim demeye çalıştığımı anlamamıssınız. Hocam ekran kartında OC kötü bir şey değildir ama arkadaş bilinçsizce yaparsa ekran kartını çöp eder. O yüzden önermedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı