Kıyaslamasını bilmem ama 6650XT alacaksan ASUS Dual al çok serin çalışıyor
Bu modeli alın:Ona bütçem yetmiyor hocam.
RX 6700, biraz daha iyi.Merhaba arkadaşlar, ekran kartı almak istiyorum ama hangi model ve hangi marka tercih etmeliyim kararsız kaldım. 6700'ün daha ucuz olması kalite açısından farkı var mı?
Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sapphire Radeon RX 6650 XT Nitro+ Gaming OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6650 XT Nitro+ Gaming OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sapphire Radeon RX 6650 XT Pulse Gaming OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6650 XT Pulse Gaming OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu modeli alın:
Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
80 derecenin üstüne çıkmadıkça sorun olacağını düşünmüyorum. Fakat kartın bu seviyelere çıkması iyi bir şey de değildir.Hocam öneri için teşekkürler YouTube üzerinden kıyaslama videolarını izledim genelde diğer kartlar 60-67 derece iken bu kart hep 70 derecenin üstünde sizce bu bir problem midir?
Bunun soğutması da bir tık daha iyi ayrıca 6650XT daha fazla güç tüketiyor ve X8 arabiriini kullanıyor PCI 3.0 da 6700 kayıpsız çalışacaktır çünkü X16 hatıını kullanıyor.Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com