RX 6700 CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

misfit

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Web Programcılığı
RAM
XPG Gammix D30 3000Mhz CL16
Ekran kartı
Sapphire Pulse RX 6700 10GB
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Bu ekran kartımdan önce ASUS ROG STRIX RX570 8 GB modelini kullanıyordum, CS:GO'da herhangi bir FPS düşmesi olmuyordu. Mart ayının ortasından beri de Sapphire Pulse RX 6700 modelini kullanıyorum. Ekran kartını değiştiğimden beri düşük-yüksek ayar fark etmeksizin CS:GO'da düşük FPS alıyorum. Bazen 150, bazen de 100 civarlarına düşüyor. FPS 150 olsa da sanki 55-56FPS'de oynuyormuşum gibi bir hissiyat alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Fps_max 0 gibi komutları denedim fakat çözüm olmadı. Driver olarak 23.4.3, Windows 11'de ise son sürümü kullanıyorum.

Edit: Sorun sadece pencereli tam Ekran'da yaşanıyor. Tam ekrana aldığımda sorun çözülüyor. Çift monitörden dolayı çok Alt Tab atıyorum o sebepten pencereli tam ekran tercihim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten sorunun kaynağını söylemişsiniz; ya tam ekran kullancaksın ya da bu şekilde devam edeceksin.
Abimde aynı şekilde çift monitör kullanıyor ve Alt Tab süresi dediğin gibi çok uzun sürüyor bunun çözümü var mı bilmiyorum ama.

Sorunun kaynağının farkındayım fakat RX 570'de böyle yapmıyordu. Tam ekran veya pencereli farke etmeksizin fps aynıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…