RX 6700 ekran kartı alınır mı?

Ali Eren Işık

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben Vatan Bilgisayar'dan PC toplayacağım ve bu PC'nin Adobe programlarında iyi performans vermesini istiyorum. Misal After Effects, Photoshop, Premiere Pro gibi programları çok rahat çalıştırmak istiyorum. Aynı zamanda yazlımlada uğraşacağım.
Toplayacağım sistem;

R5 5600.
Sapphire RX 6700.
Gigabyte A520M k 5100 MHz.
G.Skill 32 GB RAM (16×2) 3200 MHz CL 16.
Adata 1 TB Legend M.2 SSD 3500/3000
PSU Rampage RMP-600
Kasa Power Boost WK001b.

Sizce bu sistem Adobe programlarını rahat çalıştırmama ve render almama yeter mi? Bu arada alacağım render de çok büyük değil yani böye profosyenel render almayacağım oyun editleri yapacağım.

Sistemde değiştireceğim bir şey var mı?

Sadece PSU değiştireceğim normalde söylediğim sistem hazır sistem vatan OEM sistem ama PSU'u değiştireceğim çok şikayeti var.

Sizce PSU kalmalı mı yoksa değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, ben Vatan Bilgisayar'dan PC toplayacağım ve bu PC'nin Adobe programlarında iyi performans vermesini istiyorum. Misal After Effects, Photoshop, Premiere Pro gibi programları çok rahat çalıştırmak istiyorum. Aynı zamanda yazlımlada uğraşacağım.
Toplayacağım sistem;

R5 5600.
Sapphire RX 6700.
PSU Rampage RMP-600
Kasa Power Boost WK001b.

Sizce bu sistem Adobe programlarını rahat çalıştırmama ve render almama yeter mi? Bu arada alacağım render de çok büyük değil yani böye profosyenel render almayacağım oyun editleri yapacağım.

Sadece PSU değiştireceğim normalde söylediğim sistem hazır sistem vatan OEM sistem ama PSU'u değiştireceğim çok şikayeti var.

Hocam anakart idare eder ama PSU kötü vatandan toplamanızı tavsiye etmiyorum. İlla da vatandan alacaksanız NVIDIA RTX ekran kartı almanızı öneriyorum çünkü NVIDIA kartlarda CUDA çekirdeği var ve Adobe programlarında daha iyi performans veriyor. Ancak RX 6700'te alınabilir onda da OpenCL var yani elbette sizi üzmez alabilirsiniz ancak NVIDIA alabilirseniz daha iyi olur.

Render için NVIDIA daha iyi fakat siz çok kapsamlı bir render almayacağınızı söylüyorsunuz. Vatan dışı alabilirseniz önerebiliriz. Ayrıca bütçeniz nedir?
Vatan dışı alamıyorum nedeni ise annem ve babam internete güvenemiyorlar ben biliyorum istesem gaming gen den alırım ama diyolarki bir sıkıntı çıksa uğraşırsın diye bende varandan almayı istedim bütçemde 17.000 18.000 arası.

Vatan dışı alamıyorum nedeni ise annem ve babam internete güvenemiyorlar ben biliyorum istesem gaming gen den alırım ama diyolarki bir sıkıntı çıksa uğraşırsın diye bende varandan almayı istedim bütçemde 17.000 18.000 arası.
Vatan'da sorun çıkınca hemen çözüyorlardı zaten. @550519 @Lory7 @GoktugT

Hocam Vatan satana kadar iyi. Sonrasında çok bir destek beklemeyiniz.Örneğin ben GameGaraj'dan alacağım. Vatan'ın GameGaraj'dan fazla destek sunacağını düşünmüyorum. Ayrıca çok daha ucuza geliyor.

Bu PSU'yu kullanıyorum 2.5 yıldır bir sorun olmadı neden herkes kötülüyor? Rampage'i falan savunmuyorum.

PSU'yu Xigmatek X-Power 650W yapabilirim.

Alınmaz o PSU.

Bu PSU'yu kullanıyorum 2.5 yıldır bir sorun olmadı neden herkes kötülüyor? Rampage'i falan savunmuyorum.

Sen şu ana kadar sorun yaşamadın diye hiç yaşamayacaksın değil veya başkası da senin kadar kullanıp sorun yaşamayacak deği.

Selam arkadaşlar, ben Vatan Bilgisayar'dan PC toplayacağım ve bu PC'nin Adobe programlarında iyi performans vermesini istiyorum. Misal After Effects, Photoshop, Premiere Pro gibi programları çok rahat çalıştırmak istiyorum. Aynı zamanda yazlımlada uğraşacağım.
Toplayacağım sistem;

R5 5600.
Sapphire RX 6700.
PSU Rampage RMP-600
Kasa Power Boost WK001b.

Ekran kartını NVIDIA al gördüğüm kadarıyla oyun oynamayacaksın.

RAM'leri kaliteli al sonra WattMan yiyorum diye AMD Yi kötülersin.

Kullanım amacın oyun değil DRAM'li bir SSD almalısın Kioxia Exceria öneririm.

Anakartı yapabilirsen B450 yap.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı