S settmainim Centipat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 9 21 Temmuz 2023 #1 Oyuna girsem de ekran kartımın fanları dönmüyor ve birkaç tane takılmamış PCI-e kablosu görüyorum. Sorun teşkil eder mi?
Oyuna girsem de ekran kartımın fanları dönmüyor ve birkaç tane takılmamış PCI-e kablosu görüyorum. Sorun teşkil eder mi?
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #11 WildArw dedi: Onları hiç ellemedim boşta 45 50 derece. Benimkindede var ama oyunda yüke girdiği için fan çalışıyoır %30 olarak oda ekran kartını 43 dereceye getiriyor mesela Valorant'ta. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kartınızdaki sistem farklı, bendekilerde 60 olana kadar isterse Full yükte çalışsın, 60 olunca devreye giriyor. Artı 0 Eksi
WildArw dedi: Onları hiç ellemedim boşta 45 50 derece. Benimkindede var ama oyunda yüke girdiği için fan çalışıyoır %30 olarak oda ekran kartını 43 dereceye getiriyor mesela Valorant'ta. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kartınızdaki sistem farklı, bendekilerde 60 olana kadar isterse Full yükte çalışsın, 60 olunca devreye giriyor.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #12 noXtenn dedi: Hocam sizin kartınızdaki sistem farklı, bendekilerde 60 olana kadar isterse Full yükte çalışsın, 60 olunca devreye giriyor. Genişletmek için tıkla... sana söyle anlatayım valorant ı ultrada açtığım için ister istemez 60 derece oluyor fan ı %30 seviyesinde çalıştırıyor buda 40 dereceye sabitliyor Artı 0 Eksi
noXtenn dedi: Hocam sizin kartınızdaki sistem farklı, bendekilerde 60 olana kadar isterse Full yükte çalışsın, 60 olunca devreye giriyor. Genişletmek için tıkla... sana söyle anlatayım valorant ı ultrada açtığım için ister istemez 60 derece oluyor fan ı %30 seviyesinde çalıştırıyor buda 40 dereceye sabitliyor
KS KS S settmainim Centipat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 9 21 Temmuz 2023 #13 NullSptr3 dedi: 50 dereceyi geçtiğinde açıyor mu fanları? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor. Endişelendiğim için yazmıştım Artı 0 Eksi
NullSptr3 dedi: 50 dereceyi geçtiğinde açıyor mu fanları? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor. Endişelendiğim için yazmıştım