Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 13 Ocak 2023 #11 Blackknight dedi: Ekran kartını aldıktan sonra darboğaz yaşadığım için bu işlemciyi aldım. Pek bütem kalmadı kesin sonuç sizce RAM midir? Genişletmek için tıkla... Bütçe azsa 2. el RAM bakabilirsiniz RAM'den başka bir sorun gözükmüyor.
Blackknight dedi: Ekran kartını aldıktan sonra darboğaz yaşadığım için bu işlemciyi aldım. Pek bütem kalmadı kesin sonuç sizce RAM midir? Genişletmek için tıkla... Bütçe azsa 2. el RAM bakabilirsiniz RAM'den başka bir sorun gözükmüyor.
Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #12 Blackknight dedi: Arkadaşlar ekran kart ve işlemci aldım. Ekran kartım RX 6700 oyunlarda tam yükte çalışmıyor. Sistemim. Sapphire RX 6700. R5 5600. ASUS B450 Dragon. 8 GB RAM. Corsair VS550 watt güç kaynağım var. Neden tam performans alamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İşlemci beslemesse tam Performans'ta çalışmaz diyeb biliyorum. Blackknight dedi: Arkadaşlar ekran kart ve işlemci aldım. Ekran kartım RX 6700 oyunlarda tam yükte çalışmıyor. Sistemim. Sapphire RX 6700. R5 5600. ASUS B450 Dragon. 8 GB RAM. Corsair VS550 watt güç kaynağım var. Neden tam performans alamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa baktım ve tekrar bir yorum yapmak istiyorum galiba sorun RAM'de ben oynarken bile 11GB RAM kullanıyor.
Blackknight dedi: Arkadaşlar ekran kart ve işlemci aldım. Ekran kartım RX 6700 oyunlarda tam yükte çalışmıyor. Sistemim. Sapphire RX 6700. R5 5600. ASUS B450 Dragon. 8 GB RAM. Corsair VS550 watt güç kaynağım var. Neden tam performans alamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İşlemci beslemesse tam Performans'ta çalışmaz diyeb biliyorum. Blackknight dedi: Arkadaşlar ekran kart ve işlemci aldım. Ekran kartım RX 6700 oyunlarda tam yükte çalışmıyor. Sistemim. Sapphire RX 6700. R5 5600. ASUS B450 Dragon. 8 GB RAM. Corsair VS550 watt güç kaynağım var. Neden tam performans alamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa baktım ve tekrar bir yorum yapmak istiyorum galiba sorun RAM'de ben oynarken bile 11GB RAM kullanıyor.