Q quaresmaaaaaa Yoctopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #1 RAM 16 gb Ekran kartı rx6700xfx İşlemci ryzen 5 5600X Ekran kartım swit RX 6700 XFX bilgisayarımı yeni aldım neden böyle bir hata verdi anlamadım. Shaderı destekliyor. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?
Ekran kartım swit RX 6700 XFX bilgisayarımı yeni aldım neden böyle bir hata verdi anlamadım. Shaderı destekliyor. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 24 Kasım 2023 #2 quaresmaaaaaa dedi: Ekran kartım swit RX 6700 XFX bilgisayarımı yeni aldım neden böyle bir hata verdi anlamadım. Shaderı destekliyor. Bilen biri varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sürücüsü güncel mi? Artı 0 Eksi
quaresmaaaaaa dedi: Ekran kartım swit RX 6700 XFX bilgisayarımı yeni aldım neden böyle bir hata verdi anlamadım. Shaderı destekliyor. Bilen biri varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sürücüsü güncel mi?
KS KS Q quaresmaaaaaa Yoctopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #3 ReloadingData dedi: Ekran kartının sürücüsü güncel mi? Genişletmek için tıkla... yeni aldım bilmiyorum nasıl öğrenebilirim Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Ekran kartının sürücüsü güncel mi? Genişletmek için tıkla... yeni aldım bilmiyorum nasıl öğrenebilirim