My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.772 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #11 SqueS dedi: Aynı ekran kartını ve işlemciyi kullanıyorum. GTA 5 Online de arada bana da oluyor hocam sanırım oyunla alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Online değil.
SqueS dedi: Aynı ekran kartını ve işlemciyi kullanıyorum. GTA 5 Online de arada bana da oluyor hocam sanırım oyunla alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Online değil.
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.231 Çözümler 7 26 Şubat 2023 #12 Aynı sorunu RX 6400 kartında bende yaşıyorum çözüm bulamadım, online veya story fark etmiyor hiç bir sebep yokken kullanım düşüyor ve saniyelik drop yiyorum.
Aynı sorunu RX 6400 kartında bende yaşıyorum çözüm bulamadım, online veya story fark etmiyor hiç bir sebep yokken kullanım düşüyor ve saniyelik drop yiyorum.
xorram Picopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 352 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #13 erme dedi: Heartz diye bir şey yok öncelikle. MHz var. onu da sabitleyemez kafasına göre. @My Funny Valentine Tüm bileşenleri yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Monitörü demiştim
erme dedi: Heartz diye bir şey yok öncelikle. MHz var. onu da sabitleyemez kafasına göre. @My Funny Valentine Tüm bileşenleri yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Monitörü demiştim
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Şubat 2023 #14 xorram dedi: Monitörü demiştim Genişletmek için tıkla... Monitörün yenileme hızı zaten sabit.
xorram Picopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 352 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #15 erme dedi: Sorunla alakasız o da. Genişletmek için tıkla... Değil arkaşım hz sabitleyince bende anlık takılma durdu
erme dedi: Sorunla alakasız o da. Genişletmek için tıkla... Değil arkaşım hz sabitleyince bende anlık takılma durdu
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Şubat 2023 #16 xorram dedi: Değil arkaşım Hz sabitleyince bende anlık takılma durdu. Genişletmek için tıkla... Monitörün yenileme hızı adaptif değildir, bazı cep telefonlarındakinin aksine. Sabittir. V-Sync açmak, FPS sabitlemek başka.
xorram dedi: Değil arkaşım Hz sabitleyince bende anlık takılma durdu. Genişletmek için tıkla... Monitörün yenileme hızı adaptif değildir, bazı cep telefonlarındakinin aksine. Sabittir. V-Sync açmak, FPS sabitlemek başka.
xorram Picopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 352 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #17 değişken yenileme hızı Bu pardon
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.772 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #18 erme dedi: Hem CPU, hem GPU. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın sıcaklık değerlerini söylemeyi unutmuşum.
erme dedi: Hem CPU, hem GPU. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın sıcaklık değerlerini söylemeyi unutmuşum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Şubat 2023 #19 My Funny Valentine dedi: Hocam kusura bakmayın sıcaklık değerlerini söylemeyi unutmuşum. Eki Görüntüle 1684546 Genişletmek için tıkla... Sistemdeki disklerin modelleri nelerdir? Bana yazılımsal gibi geldi daha çok. GTA V ile bazen ben de yaşıyorum çünkü.
My Funny Valentine dedi: Hocam kusura bakmayın sıcaklık değerlerini söylemeyi unutmuşum. Eki Görüntüle 1684546 Genişletmek için tıkla... Sistemdeki disklerin modelleri nelerdir? Bana yazılımsal gibi geldi daha çok. GTA V ile bazen ben de yaşıyorum çünkü.