Hocam 1 saat arayla stoka geliyor. 1 saat sonra tekrardan gelecek stoka o zaman direkt çekin. Sakın kaçırmayın. Kimsenin kaçırıp üzülmesini istemem. Ben sistem aldım 1 ay önce aşırı pişman oldum siz aynısını yaşamayın.
Rica ediyorum stoklar gelince bilinçli tüketici olun. İhtiyacınız yoksa al sat yapmak için almayın. Her şeye bu mantıkla yaklaşırsak tuvalet kağıdı bile bulmakta zorlanırız. Pandeminin başında olduğu gibi.
Sinerji Freya Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Freya Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
11.599,21+28tl kargo ile satıldı. da'da tükendi alanların iptal etmiş hatta gencer havaleleri falan.