RX 6700 sistem alınır mı?

4060 Ti cok daha iyi ama 4060 de RX 6700 XT yerine tercih edilir, hele XT degilse daha da mantikli.

Verbatim ne hocam? Ben bakmayali ne saçma markalar cikmis. 1 TB Exceria Plus yapin.

Yaptım hocam böyle alacağım teşekkürler.

@Prime777 hocam son ke bir şey soracağım bu işlemciye soğutucu gerekmez mi?
Alabilirim ama nasıl monte edeceğim?

Son düzenleme:
Yaptım hocam böyle alacağım teşekkürler.

@Prime777 hocam son ke bir şey soracağım bu işlemciye soğutucu gerekmez mi?
Alabilirim ama nasıl monte edeceğim?

Evet, özellikle yaz günü için gerekir. 5600, çok ısınan bir işlemci değil "eğer stok soğutucu değilse."

Monte etme zorluğu soğutmaya göre değişebilir ama kule tipi alınabilir AM4.

Kule tipi taksam zor mudur?

Ürünün videosu vardır muhtemelen.

@Berat Kale eger fan takmak istemezseniz, yani stok sogutuxu ile kalsin derseniz bu sistem de var ama ozellestirmeleri ayni yapmalisiniz. 12400F daha guclu ama FPS oyunlari icin durum oyle degil, yine de genel olarak 12400F daha guclu ve daha az isinir, stok sogutucu ile bile sogutulur.

Gigabyte anakartta degistirilebilir, belki brick yapar.

@Berat Kale sen dersen 4060 Ti lazim o zaman 7500F de DDR5 olsun ama buna sogutucu lazim 214 XT gibi ve kasa yine MSI olmali.

Sirf sogutucudan dolayi butceniz yetiyorsa 12400F almayin.

Cok fark var cunku.

Son düzenleme:
Ürünün videosu vardır muhtemelen.

@Berat Kale eger fan takmak istemezseniz, yani stok sogutuxu ile kalsin derseniz bu sistem de var ama ozellestirmeleri ayni yapmalisiniz. 12400F daha guclu ama FPS oyunlari icin durum oyle degil, yine de genel olarak 12400F daha guclu ve daha az isinir, stok sogutucu ile bile sogutulur.

Gigabyte anakartta degistirilebilir, belki brick yapar.

@Berat Kale sen dersen 4060 Ti lazim o zaman 7500F de DDR5 olsun ama buna sogutucu lazim 214 XT gibi ve kasa yine MSI olmali.

Sirf sogutucudan dolayi butceniz yetiyorsa 12400F almayin.

Cok fark var cunku.

Bütçem 25k ya kadar çıkabilir ama biraz da cebime kalsın istiyorum monitör alacağım.
Bugün gördüm 12400F sistemi buraya yazmaya geldim sizde atmışsınız.
Genellikle FPS oynuyorum ama hikayelide oynuyorum benim için CS de 144 FPS altına düşmesin yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı