Başlıkta belirttiğim üzere genellikle LoL oynarken Alt+Tab attıgımda bilgisayar donuyor ve kapatıp açmak harici başka hiçbir şey yapamıyorum. Kapatıp açınca düzeliyor RX 6700 ekran kartına sahibim. İşlemcim de R5 5600. ekran kartı güncellemesi son olan 25.8.1 ondan ötürü mü diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Birkaç gündür ilanlarda ve yorumlarda görüyorum: Sapphire'in frekanslarının diğer 6700'lere göre biraz yüksek olduğu ve hata verebildiğini. Güncel sürücüler AMD'de problem olabiliyor. Tamamen kaldırıp önceki sürücüyü denediniz mi?
Birkaç gündür ilanlarda ve yorumlarda görüyorum: Sapphire'in frekanslarının diğer 6700'lere göre biraz yüksek olduğu ve hata verebildiğini. Güncel sürücüler AMD'de problem olabiliyor. Tamamen kaldırıp önceki sürücüyü denediniz mi?
Dostum bende de Alt+tab yaptığım da veya oyunları aşağı aldığımda, cs2 olsun steam pubg olsun donuyor ve kasadan manuel şekilde Pc yi kapatmak zorunda kalıyorum.
Önceden böyle bir sorun yoktu sonradan olmaya başladı.
Dostum bende de Alt+Tab yaptığım da veya oyunları aşağı aldığımda, CS2 olsun Steam PUBG olsun donuyor ve kasadan manuel şekilde PC'yi kapatmak zorunda kalıyorum.
Önceden böyle bir sorun yoktu sonradan olmaya başladı.