RX 6700 sistem çöküyor

JesMutDom

Centipat
RAM
GSKILL 2X8 GB
SSD veya HDD modeli
KİOXİA 500GB M.2 SSD 1700MB OKUMA / 1600MB YAZMA
Ekran kartı
Sapphire Radeon RX 6700 PULSE 10 GB GDDR6 160bit
Anakart
Gigabyte H610M H 3200MHZ DDR4
İşlemci
İntel Core i3 12100F Soket 1700 12. nesil 3.30 GHZ
AMD ekran kartımda çift monitör kullanıyorum. YouTube'da video tam ekranken ana monitörde oyun ya da başka bir şey yaparken sürücü zaman aşımına uğradı ya da videoyu izlerken ileri geri sarınca da çökme problemi yaşıyorum. 2 monitör de simsiyah oluyor sonra ekran yeniden geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-08_175650647.png
    8 KB · Görüntüleme: 30
Donanim hızlandırma sorunu büyük ihtimalle.

6700XT ile son driverlarda çift monitör ile aynı sorunu yaşadım defalarca.
Ve daha önce hiç sorun yaşamadığım için 24.8.1 sürümüne geri döndüm, 1 haftadır sorun yaşamıyorum. DDU ile temiz kurulum yaparak denemek isteyebilirsin.

DDU ile ekran kartınızın sürücüsünü silin.
https://www.amd.com/en/support/down...radeon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6700.html buradan en uygun sürücüyü yükleyin ve kurun.

Öyle işlerden pek anlamıyorum maalesef bilgisayarcıya götürmeme gerek var mı acaba yani kendim video izleyerek yaparsam bir risk olur mu acaba?

Hocam acaba çift monitörden dolayı mı çünkü bende çift monitör kullandığımdan beri olmaya başladı.

Hocam acaba çift monitörden dolayı mı çünkü bende çift monitör kullandığımdan beri olmaya başladı.

Öyle işlerden pek anlamıyorum maalesef bilgisayarcıya götürmeme gerek var mı acaba yani kendim video izleyerek yaparsam bir risk olur mu acaba?
Hayır bir riski yok. Video yardımı ile yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…