Sistemim orta, bu sistemle daha geçen haftaya kadar bile şu anki aldığım FPS'ten daha yüksek FPS değerleri alıyordum. Kodlama yaptığım için masaüstü karışık ve bir sürü çar çöp indi, bunların elbette FPS değerine bir zararı olur fakat öyle ahım şahım bir fark olacağını düşünmüyorum.
Sistemim:
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: RX 6700.
RAM: 32 GB 3600MHz (2x16)
Monitör: 2K 240 Hz (1920x1080 kullanıyorum ve CS2'de 4:3, düşük çözünürlük oynuyorum.)
AMD drivera girdim gerekli ayarlamaları yaptım videolar izledim vesaire, oyun içi ayarlar da düşük genelde oyuncu kontrastı bile kapalı yani. Aldığım FPS şu an 90-140 arası. Şaka gibi, bir çözüm var mı bildiğiniz? Başlangıç komutlarım bu şekilde:
-Nojoy -softparticlesdefaultoff +violence_hblood 0 +r_drawparticles 0 +mat_disable_fancy_blending 1 -forcenovsync +r_dynamic 0 -limitvsconst +cl_forcepreload 1 -fullscreen +exec autoexec. CFG -novid -Threads 6 -high -nohltv -mat_disable_bloom
Normalde sadece CS2 oynadığım zamanlarda (geçen sene) aldığım FPS 300leri bulabiliyordu.
Belki sadece CS2 özelindedir bilmiyorum fakat uzun süredir Valorant oynamasam da bilgiler bu şekilde
Eki Görüntüle 2612992Eki Görüntüle 2612993
10 FPS yazma nedeni muhtemelen drop yediğim içindir. Takılma hissi de olabiliyor bazen.