RX 6700 sistem Valorant'ta 400-450 FPS'ten 100'e düştü

JesMutDom

Centipat
RAM
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram
SSD veya HDD modeli
KIOXIA 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD (1700MB O
Ekran kartı
RX 6700 PULSE 10GB GDDR6 160Bit AM
Anakart
MSI PRO H610M-E DDR4 Intel H610 Soket 1700 3200MHz
İşlemci
Intel Core i3 12100F Soket 1700 12. Nesil 3.30GHz
PC'yi sıfırlayın hocam, ya da BIOS ayarlarıyla ellediyseniz bu sorun olmuş olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bakın. Yüzde 70 anca. Üstelik düşük grafiklerde. Siz şununla bir taratın.

Her gün zaten Malwarebytes ve Kaspersky'den taratıyorum her şeyi bir şey çıkmıyor.

Hocam çok bir bilgim olmadığı için yapamam diye düşünüyorum.

Sıcaklık sorunu da olabilir. 2 sene bakım yaptırmadıysanız ısınır ve frekans düşürür. Oyundaki MSI Afterburner ekran görüntüsünü bırakır mısınız?

Her gün zaten Malwarebytes ve Kaspersky'den taratıyorum her şeyi bir şey çıkmıyor.
O zaman oyundayken görev yöneticisini açıp bakın işlemciyi oyun hariç ne kullanıyor. Kaspersky otomatik tarama açıksa o da etkiler de bu kadar fark olmaz.

Senede 1 defa biliyorsanız siz bilmiyorsanız adam akıllı bir bilgisayarcı bakım yapsın. Başında yaparken benim gibi bekleyin. Parça çalabiliyorlar. Tanıdık olmasın. Tanıdık da bir işe yaramıyor.

Evet açık.

Maalesef nasıl bakıldığını bilmiyorum.

Macun yenilemeyi ve içini temizlemeyi düşünüyorum yarın başka yapılacak bir şey var mı acaba?

Evet açık.

Maalesef nasıl bakıldığını bilmiyorum.

Macun yenilemeyi ve içini temizlemeyi düşünüyorum yarın başka yapılacak bir şey var mı acaba?

1Hocam MSI Afterburner'i kurun ve ayarlarını yapıp ekran görüntüsünü atın.
2 Oyundayken Windows logosuna basıp alt bara sağ tıklayıp Görev Yöneticisi'ni açın. CPU'ya 1 kere basın. En üstteki yüzdelikler kullanım değerleridir.
3 Eğer sorun sıcaklıksa düzelir ama bizim görev yöneticisinde çalışanlara bakmamız lazım ki işlemciyi bu derece kullanan kim? İsterseniz bunu boşta da yapabilirsiniz. Oyun kapalıyken yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…