RX 6700 sistemde AFMF 2 çalışmıyor

ClasicMan

Centipat
Daha fazla  
Yeni gelen AFMF 2'yi AMD'nin kendi sitesinden driver olarak indirdim ve kurdum fakat Dying Light 2 oyununda AFMF 2 işe yaramadı. Ekran kartım RX 6700, ışın izleme ayarlarında 70-80 arası FPS alırken 60-70 arası almaya başladım ve drop yedim. AFMF 2 dışında herhangi bir ayar açmadım. Başka oyunda denemedim, belki sadece DY2'de çalışmıyordur.

Hem çok daha yeni diye az sorunlu olabilir, birde daha önce girip açıp sonra çıktığınızda ve daha sonra birdaha girdiğinizde bazen calismayabiliyor bu yüzden ac kapa yapmak gerekiyor.

Işın izleme ayarlarında o kadar FPS alman iyiymiş. Lossless scaling dene, o oyunda iyi çalışıyor.

O anti lag+, AFMF ise driver düzeyinde yazılım, oyun ile alakası yok.
Afmf açan bir çok kişi CS2 den ban yedi diye duymuştum o yüzden dedim + olarak afmf açınca FPS AMD performans izleme yerinden artıyor fakat oyundayken FPS göstergesini açınca FPS mesela 110 sa 110 da ama AMD'nin performans izleme yazılımı 170 200 gösteriyor anlayamadım, bir işe yaradığını düşünmemiştim umarım afmf2 ile bu durumu gerçekten düzeltirler. Ekstra olarak ışın izleme açınca FPS baya düşüyordu bu yazılımı açınca dlss gibi bir performans sunar mı acaba ?

Dostum bunun sebebi (driver) düzeyinde olmasıdır, bu düzeyde olduğu için Afterburner algılayamıyor, ayrıca ilk sürüm 60FPS altında açıldığında yetersiz kalıyor bu yüzden açılması önerilmez.

FPS değerine nereden bakıyorsunuz? Afterburner üzerinden ise daha düşük FPS görmeniz normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…